Visszavonta az MNB a Buda-Cash engedélyét

2015. március 04. 17:49

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) visszavonta a Buda-Cash Brókerház Zrt. tevékenységi engedélyét, és kezdeményezte annak felszámolását – közölte a jegybank szerdán.

2015. március 04. 17:49

A jegybank által feltárt hiányosságok, illetve a felügyeleti biztos adatai alapján a brókerház jelentős összeggel nem tud elszámolni ügyfeleinek. A brókerház ügyfeleit a Befektető-védelmi Alap kártalanítja majd – áll az MNB közleményében.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Habony Gucci
2015. március 05. 11:42
A helyzet súlyosságát jól jelzi hogy személyesen az ügyvédi maffia kamara vezetője!!! védi őket
Habony Gucci
2015. március 05. 11:41
Itt vannak a nevek Megszólalt a brókerház vezérigazgatójának ügyvédje. Nem igaz, hogy külföldre szöktek a vezetők és azt is tagadják, hogy bizonyítékokat tüntettek volna el. Nem menekültek külföldre a Buda-Cash vezetői – mondta a HVG-nek Bánáti János, aki Tölgyesi Péter vezérigazgató ügyvédje. „Itthon vannak és a hatóságok rendelkezésére állnak” – szögezte le Bánáti a két vezérigazgató-helyettes, Varga Péter és Gyarmati János is.
Habony Gucci
2015. március 05. 11:38
Nem húznak nyúlcipőt a Buda-Cash vezetői http://mno.hu/ahirtvhirei/nem-huznak-nyulcipot-a-buda-cash-vezetoi-1274978 Pedig rogán személyesen vette meg nekik a repülőjegyet biseau -guineába, nehogy lebukjon. A rogán De ezek a majmok csak nem mennek Majd éri őket valamilyen baleset
Habony Gucci
2015. március 05. 11:37
Nem húznak nyúlcipőt a Buda-Cash vezetői http://mno.hu/ahirtvhirei/nem-huznak-nyulcipot-a-buda-cash-vezetoi-1274978 Pedig a fideszes nyomozóhatóság mindent megtett annak érdekében hogy megléphessenek Hát nem elég hogy szabadlábra helyezték őket? Mit akarnak még? A Honvédség desszantosai dobják át őket a biseau-guineai határon?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!