Questor-kártalanítás: Rogán szerint a bankok okozták a fennakadást

2015. július 22. 15:26

Rogán Antal elmondása szerint a Quaestor-károsultak kártalanításának elakadását a bankok beadványa okozta. A 6 millió forint feletti befektetéssel, megtakarítással rendelkezőknek az Alkotmánybíróság döntéséig várniuk kell. Rogán Antal kijelentette, ha kell, az ügyre a parlament is visszatér.

2015. július 22. 15:26

Rogán Antal fideszes frakcióvezető, a gazdasági bizottság fideszes elnöke a testület ülésén beszélt a Quaestor-ügy kártalanításának megakadásáról. A fideszes képviselő elmondta: a Quaestor-károsultak kártalanítása azért akadt meg, mert bankok megtámadták az Országgyűlés döntését, beadvánnyal fordultak az Alkotmánybírósághoz.

Ez az oka annak, hogy jelenleg csak 6 millió forintig terjedő kártalanítást tudnak kifizetni. Rogán Antal hozzátette: a legtöbb érintettnek ez az összeg is megoldást jelent, hiszen az 32 ezer károsultból 20 ezer kárvallott 6 millió forint alatti betéttel, az ő kártalanításuk megtörténik. A 6 millió forint feletti befektetéssel, megtakarítással rendelkezőknek az Alkotmánybíróság döntéséig várniuk kell. Rogán Antal kijelentette, ha kell, az ügyre a parlament is visszatér. 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2015. július 23. 11:47
"Rogán Antal elmondása szerint a Quaestor-károsultak kártalanításának elakadását a bankok beadványa okozta." Ja, mert saját ügyfeleik rovására nem akarnak helytállni egy olyan 100 milliárdos kárért, amit egy kormányközeli szélhámos okozott az impotens állami felügyelettel egyetemben. A mocskok, hogy mit meg nem engednek maguknak. A Tóni meg teljesen ráállt arra a "jobboldali-konzervatív" szemléletre, hogy a kormány házi kasszájának tekintse magánvállalkozások pénzét.
Barnabox
2015. július 23. 06:57
Itt van megint a csúsztatás Rogán úr! Hat misiig sem fizetnek, azzal a felkiáltással, hogy az alkotmánybíróság még nem döntött a beadványukról! Több mértékadó jogász megfogalmazta, hogy a beadványnak nincs halasztó hatálya a törvény végrehajtásával szemben! És most mi van: minden potentát hallgat, vagy a bankokra nyomja ezt a felelősséget!( ... nem volt ez előre lejátszva ?!...) A törvényt ( ha már hoztak ilyet ) mindenkinek be kell tartani! Nem csak a kisemberek esetén!!!
Fuck a cigany torpe!
2015. július 23. 02:43
ELLOPTATOK INNEN IS 500 MILLIARDOT A SAJAT ZSEBETEKBE MOCSKOS KOMCSI TETVEK !! NEM VOLT ELEG A 3000 MILLIARDNYI SZETLOPOTT NYUGDIJVAGYON AZ ELEJEN NEKTEK MOCSKOS KOMCSI TETVEK !! KULDJETEK A TEK-et MA ESTE LESZAROM OKET IS BIRKAK!!
f0ton
2015. július 23. 01:40
.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!