Az MSZP kivizsgálná a „botrányos” földvásárlási programot

2016. január 15. 12:19

Gőgös Zoltán szerint a földárverések folytatása csak a fideszes főembereknek és Orbán-közeli vállalkozóknak, valamint családtagjaiknak siker, az országnak viszont kárt okoz.

2016. január 15. 12:19

Az MSZP szerint a földárverések folytatása csak „a fideszes főembereknek és Orbán-közeli vállalkozóknak, valamint családtagjaiknak siker”, az országnak viszont iszonyatos kár. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be, hogy február közepétől folytatódnak a földárverések.

Gőgös Zoltán, az MSZP elnökhelyettese az MTI-nek pénteken küldött közleményében erre válaszul azt írta: pártja azt akarja elérni, hogy az Alkotmánybíróság tegye semmissé „a spekulánsokat helyzetbe hozó” jogszabályt. Ehhez az utólagos normakontroll lehetőségét vennék igénybe. Emellett várják a Kúria döntését a népszavazási kezdeményezésük ügyében – tette hozzá.

Gőgös Zoltán közleményét azzal zárta: kormányváltás esetén az MSZP az utolsó aláírt szerződésig kivizsgálja „a botrányos földvásárlási programot”, „a csaló gazemberek pedig méltó büntetésre számíthatnak”.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. január 16. 08:04
Nincs itt semmilyen botrányos fölvásárlási program. A Fidesz szétlopja a maradék állami vagyont. Oszt jónapot.
f.judit
2016. január 15. 15:53
Gond egy száll se 20 évig visszavásárolható!
Laibach
2016. január 15. 14:21
Az Mszp??? akkor bízzák meg vele a magyar földvédő mozgalom egyik legnagyobb alakját: Benedek Fülöpöt.
Házmester
2016. január 15. 13:09
Mért, a gyurcsány idején jobb volt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!