Vádat emeltek Hassan F. ellen

2019. szeptember 03. 09:59

A vád szerint a módszeresen végrehajtott emberölésekből Hassan F. legalább két személy kivégzésében személyesen is részt vett.

2019. szeptember 03. 09:59

A 27 éves szír állampolgárra a Fővárosi Nyomozó Ügyészség tényleges életfogytiglani büntetést kért – írja az ugyeszseg.hu.

Az ügyészség szerint a vádlott 2015. május 13. és 15. között al Shokni város főterén egy társával lefejezte az imámot. Ezen felül társaival a várost végigjárva legalább 25 személyt, beleértve nőket és gyerekeket is, meggyilkoltak. A vád szerint a módszeresen végrehajtott emberölésekből Hassan F. legalább két személy kivégzésében személyesen is részt vett. 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. szeptember 03. 16:33
Drogelvonóra küldték ,kiengedik hafgy irtsa gyilkolja az eus embereket ...... Paranoid skizofréniában szenvedő iraki Európa felemelője ..... egy fenét agyhasadásos , ha az lenne euba nem érkezik társai tengerbe lökik . Euban jön rá elmebaj hosszú úton nem ..... gyilkos drogos bűnöző Pszichiátriára küldték börtön helyett a migránst, aki Bécsben az érkező metró elé lökött egy embert. Májusban lökött egy húszéves férfi egy 36 éves férfit a metró elé Bécsben, de pszichiátriai betegsége miatt nem börtönbe, hanem terápiára kell mennie.
Mich
2019. szeptember 03. 13:29
Ez a sorosisták szeretetre méltó emberbarátja... Meg kéne hívni a CEU-ra!
balbako_
2019. szeptember 03. 13:09
Vissza kéne vinni Szíriába aztán nem odanézni....
áfonya
2019. szeptember 03. 11:30
Elszigetelt esetnek hazudja a nyugati média az afgán bevándorló lyoni terrortámadását A hatóságok nem kezelik terrortámadásként a Lyonban történt késelést arra hivatkozva, hogy az elkövető nagy valószínűséggel mentális betegségben szenvedett, sőt, még füvet is szívott a megőrülés előtt – ez jön le legalábbis a nyugati progresszív sajtó cikkeiből. Ezt egyébként a támadó mentálhigiénés kórtörténete nem támasztja alá, vagyis ki tudja, hiszen valójában semmit nem tudnak a férfiről, akinek bár volt tartózkodási engedélye, mégis két személyazonossággal rendelkezett és három lehetséges születési dátuma ismert. Nincs ezen semmi meglepő, normál üzem ez a fejlett Nyugaton. Forrás: bfmtv.com; Vezető kép: MTI/EPA/Olivier Chassignol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!