Toroczkai szerint a Mi Hazánk nem tűri a vádaskodást, beperelik Magyar Pétert

2024. április 29. 20:27

Betelt a pohár a Mi Hazánk elnökénél, aki szerint Magyar Péter az ellenzéktől vesz el támogatókat.

2024. április 29. 20:27

nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Miután azzal vádolta meg a Mi Hazánkat, hogy összejátszik a Fidesszel, egyesek a kormánypártok fizetési listáján vannak, ezért a kijelentéséért a párt beperelte Magyar Pétert. Erről Toroczkai László beszélt a Telex választási műsorában. Ugyancsak perlik a Tisza Párt politikusát, mert azt állította, orosz pénzen működnek.

Toroczkai beszélt arról is, szerinte a kegyelmi ügy a Fidesznek okozott válságot, megrengette a kormánypárti tábort. Most azonban úgy érzi, kicsit ismét összezártak, bár „ne legyen igazam”. Mindenesetre, szerinte a Novák Katalin döntése nyomán keletkezett hullámra ült rá Magyar Péter, ami most

az összes ellenzéki pártot érintheti, mindenki veszíthet emiatt szavazatokat.

Toroczkai szerint ez valamennyire még a Mi Hazánkra is igaz lehet, ezért aktív kampányolásba kezdtek, maga is járja az országot. A körút során többektől hallja vissza, hogy Magyar sokakat megtévesztett azzal, hogy ő a harmadik út.

Mint fogalmazott,

nem úgy tűnik, mintha szétesne a Fidesz, egyelőre a turbulencia az ellenzéki térfélen zajlik egyfajta átrendeződés.

A kis pártok Waterloo-ja lehet az EP-voksolás, jegyezte meg.

A pártelnök szerint a Talpra, magyarok! mozgalom alapítója szó szerint vesz át elemeket az ellenzéki programokból, így tőlük is. Annak kapcsán, hogy az újdonsült párt részéről rég bejelentették az EP-választáson való induláshoz szükséges húszezer aláírást, mégsem adták le az íveket, beszélt arról is, Magyar Péterrel kapcsolatban már sok mindenről kiderült, hogy valótlanság. Kitért arra is,

a kormányt nem lehet a június 9-i voksoláson megbuktatni, aki ilyet mond, nem hazudik.

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. április 30. 13:56
Nini a mini náci félti az 5%-át :D
falcatus-2
2024. április 30. 06:48
Bastyaelvtars 2024. április 29. 22:21 • Szerkesztve Hogy nem unjatok még ezt a Magyart lejarato napi tucatnyi propaganda cikket?Teljes össztűz zúdul a lakajmediatól Magyarra. Kurvara be lehetnek szarva orbánék ..." mitől, kitől? egy borderline-os selyemmajomtól? talán a beszorult zabszem okozza az elvtárs szorongásait
Perczel Éva
2024. április 30. 06:07
Ez a gyanúsítás csak a FIDESZ-re nézve kínos és káros, de ők nem érnek rá pereskedni, pepecselni, helyreigazítást kérni. Vannak fontos, és vannak kispályás feladatok, kinek-kinek érdemei szerint.
kobi40
2024. április 30. 01:32
Bastyaelvtars ••• 2024. április 29. 22:21 • Szerkesztve A tények makacs dolgok! Hogy nem unja ez a kitartott, tevepata szájú, nyáladzó ugróegér, hogy mint beépített ágens az országra akar törni, háborúbaakarja rántani az országot, te díszfaz MP homlokán?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!