PS: Hazudik és lázít a Szeviép-károsultak ellen a balliberális média

2020. március 04. 09:03

A 24.hu oldalnak sikerült megszereznie a Szeviép kártalanítási listát, „cikkükben mégsem a valós adatokat közlik, és durva csúsztatásokkal lázítanak immáron sokadik alkalommal a károsultak ellen” – írja a Pesti Srácok.

2020. március 04. 09:03

Mint arról korábban beszámoltunk, decemberben még a 24.hu is egyike volt azon médiumoknak, amely mélyen hallgatott a Szeviép-botrányról. Mint ismert, az ügyben ítéletet hozó bírói tanács súlyos összeférhetetlenségi botrányba keveredett.

Az utóbbi napokban azonban a portál „diadalittasan közölte” – írja a Pesti Srácok –, hogy ügyvédi közbenjárással sikerült megszerezniük az államkincstártól a Szeviép kártalanítási listát. Be is mutatták az öt oldalas dokumentumot, amely felsorolja azt a 128 jogi személyt és 32 magánvállalkozót, akik között 2 milliárd 720 millió forint kártalanítási összeget osztott szét az állam.

A Pesti Srácok azonban hozzáteszi: „cikkükben mégsem a valós adatokat közlik, és durva csúsztatásokkal lázítanak immáron sokadik alkalommal a károsultak ellen, amiért azok túl merték élni, sőt esetenként nyereségesek mernek lenni azután, hogy a Szeviép nem fizette ki munkájukat”.

A teljes írást ide kattintva olvashatja el.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. március 04. 22:09
A legendásan igazmondó prosti srácok...:(
Zokni
2020. március 04. 12:47
Kedves Mandi! Az eredeti cikket nem találom. Biztos, hogy volt ilyen 24-es tudósítás? Ha volt, akkor hol lehet megnézni?
Janice
2020. március 04. 11:37
És akkor nagyeszűek! Elmondaná valaki,hogy miért is kell a vállalkozókat az adókból kifizetni? Nektek tényleg elment az eszetek Ne hogy már az államnak kell kifizetni az alvállalkozókat Csak azért hogy talpon maradjon? Van amelyik milliárdos nyereséggel zárta az évet Ha valaki veszteséges üzletet köt nyelje be
szajnyalogatoviktor
2020. március 04. 10:28
tolvaj fideSS banda! https://24.hu/belfold/2020/03/04/hadhazy-miutan-haromszoros-aron-nem-sikerult-duplaaron-vettek-lelegeztetogepket/ Miután háromszoros áron nem sikerült, duplaáron vettek lélegeztetőgépket Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEK) kétszer annyit költött a berendezésekre a legújabb, 2019-es beszerzésen, mint amennyiért korábban megvehette volna őket a gyártótól. Csakhogy az állami ÁEK most sem a gyártót, hanem olyan magyar kereskedőcégeket preferált, amelyek jelentős haszonnal adják tovább a közbeszerzéseken az olcsón felvásárolt gépeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!