DK-s önkormányzat kommunikációs vezetője: „Drága Őszödibeszéd Ferencből pedig már nagyon elég!”

2022. november 12. 19:00

Az óbudai kommunikációs igazgató szerint „a Gyurcsány-éra volt az egyik legkártékonyabb a magyar történelemben”.

2022. november 12. 19:00
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Érdekességre bukkantunk az óbudai Blokád-vetítés kapcsán folytatott levelezés nyomán. Pénzes Dávid látja el LinkedIn-profilja szerint május óta az Óbudai Önkormányzat kommunikációs feladatait a III. kerület kommunikációs osztályának vezetőjeként. Pénzes önkormányzati munkája mellett a hirextra.hu weboldal főszerkesztője is, legalább is erre enged következtetni LinkedIn-je és a portál impresszuma is. 

Ez még nem érne meg egy hírt, azonban Pénzes és a DK-s vezetésű önkormányzat összefonódása igencsak érdekes, ugyanis Pénzes nem az a fajta megrögzött gyurcsányista. Kiss László, az MSZP-sből 2019-ben DK-ssá lett polgármester valószínűleg interjúztatás előtt nem nézte, kire bízza az önkormányzat kommunikációs feladatait. Vagy nem érdekelte. Pénzes ugyanis a Hírextrán korábban egy tucat olyan hírt tett közzé, melyben nem éppen dicséri a Demokratikus Koalíció elnökét. 

Gyurcsány, a legkártékonyabb

„Pedig milyen érdekes is lenne. Képzeljük, el, hogy a mi Fletónkat beköltöztetnénk a Sándor-palotába. Hogy a hónapok óta eltűnt ex-miniszterelnök megkapja az egyik legfontosabb posztot, amit elérhet magyar állampolgár. Nehéz azon vitát indítani, hogy megérdemli-e vagy nem, hiszen

a Gyurcsány-éra az egyik legkártékonyabb volt a magyar történelemben, mind gazdasági, mind társadalmi, mind erkölcsi szempontból.” 

írta egy korábbi cikkében a DK-s önkormányzat kommunikációs osztályvezetője. 

Gyurcsányból már nagyon elég

olvasható egy másik Pénzes-alkotásban.

Gyurcsány: a KISZ-vezető

Pénzes Dávid egy másik cikkében arról értekezik, hogy a mai politikai elit (a cikk 2008-ban íródott – a szerk.) sem több megalkuvó, gyenge akaratú egyének tömegénél.

– írta.

Gyurcsány és a demokrácia 

Nem tudni, változott-e a véleménye azóta Gyurcsány Ferencről, leendő kenyéradójáról, azonban a „Gyurcsány ne vegyen rá mérget!” című cikkében Pénzes arról értekezik, hogy 

Ez már csak azért is szép, mert portálunknak küldött legutóbbi levelében Pénzes Dávid gyors kioktatást tartott, miszerint a DK-s vezetésű III. kerületben

a szólás- és véleményszabadság alapvető demokratikus érték.

Nem várható el

Pénzes Dávidnak volt egy cikke „Tessék tanulni tőlünk, honatyák!” cím alatt, amiben – ahogyan már megszokhattuk – nem írt szépeket a volt miniszterelnökről, például olyanokat, hogy „a kommunizmusban szocializált emberektől nem várhatjuk el, hogy a demokrácia minden rezdülését pontosan érezzék”.

„Még a viszonylag fiatal Gyurcsány Ferenctől sem, aki KISZ vezetőként a kommunista rendszer egyik fenntartója volt,

és ahhoz hogy odajusson, meg kellett tanulnia azokat a hatalomtechnikai eszközöket, amiket ma is alkalmaz és a demokrácia értékrendjéből bizony itt-ott kilógnak.”

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. Fotó: MTI/Mohai Balázs

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BlancoAgilon38
2022. november 13. 06:21
Nabazmeg. Ez jó.
Isten jobb keze
2022. november 13. 01:58
Őszödi beszéd?? Brüsszel, soros, megtámadtak minket, előre megyünk nem hátra , harcolunk. Stb-stb! Nem unalmas már fideszes birkák?? Xdxd
bagira
2022. november 13. 00:15
Jogerős: a 444 hamisított bizonyítékkal oknyomozott. https://www.youtube.com/watch?v=Ba2ZIepil8s
bagira
2022. november 12. 23:58
Karanténblog. https://www.youtube.com/watch?v=lz_3j6G48zM&t=199s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!