A határvadászok átvették a katonák feladatait a déli határon

2022. december 29. 12:44

A Magyar Honvédség katonái befejezték az aktív műveleti szolgálatot a déli határszakaszon.

2022. december 29. 12:44
null

Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, az átadás-átvétel alkalmából a hercegszántói határvédelmi bázison tartott eseményen közölte: ezen a határszakaszon idén több mint 263 ezer illegális határátlépési kísérlet történt. Elmondható, hogy akik itt szolgálnak, azok az Európai Unió egyik „leginkább támadott” határszakaszát védik – fűzte hozzá.

Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára komoly eredménynek nevezte, hogy négy magyar katonából három már szolgált a határnál, tanúbizonyságot téve felkészültségéről, hazaszeretetéről, a béke iránti elkötelezettségéről.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner-archív

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. december 30. 15:24
A határvadászok kiűzték a honvédséget a déli területekről!
Brandon the great Negro
2022. december 29. 16:41
Ők már lőhetnek végre?
Dunhill67
2022. december 29. 15:28
"A határvadászok átvették a katonák feladatait a déli határon"...remélhetőleg érvényes és állandó tűzparanccsal...
Dr. Greta Grünberg
2022. december 29. 14:25
Embervadászok? Félelemkeltőek és fenyegetőek, ez nem más, mint a szabadság szerető mobilis menekülőemberek brutalizálása és traumatizálása! Inkább szárnyas kapukra és Willkommenskulturra van szükség. Lehetnének judeokeresztény edukációs kioszkok, perintfalvista aktivistákkal, szívárványkurzusokkal. Így amikor Hejőpapira érnek, már teljes jogú européer állampolgárrá válhatnának, kék-sárga csillagos passzporttal. A legtehetségesebb baktriai magyarokat pedig dzsender szakon lehetne továbbképezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!