Megint megszúrtak egy rendőrt intézkedés közben

2023. január 26. 17:56

Ezúttal egy 16 éves fiú volt a támadó Fejér vármegyében.

2023. január 26. 17:56
null

Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen– közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A járőr azért jelent meg a társasháznál, mert egy 16 éves lány nevelőapja rendőri segítséget kért,

mivel a lány a bejelentés szerint hétfő óta nem volt otthon és éppen megjelent a barátjánál.

A járőr a bejelentés ellenőrzésére odament, összetalálkozott a lánnyal és annak ugyancsak 16 éves barátjával, akik éppen el akarták hagyni az ingatlant. A lépcsőházban igazoltatni akarta őket, de a fiú a felszólítását figyelmen kívül hagyva megpróbált elfutni. A rendőr testi kényszert alkalmazott, a fiú azonban a földön fekve is ellenszegült, folyamatosan próbálta őt lerúgni magáról és többször ököllel próbálta megütni.

A rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett

Amikor a járőr megkezdte a fiú megbilincselését,

a támadó hirtelen egy kilenc centiméter pengéjű késsel megszúrta az intézkedő rendőr lábszárát.

Az intézkedés alatt végig agresszívan viselkedő elkövető ellenállását egy a lépcsőházban lakó, szolgálaton kívüli rendőr segítségével lehetett csak megtörni. A rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A fiút őrizetbe vették, ellene hivatalos személy elleni, felfegyverkezve elkövetett erőszak és súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség.

(MTI)

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

 

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. január 26. 20:43
Látom, tanultak a niggerektől. Rendőrt késelni az cigány lives matter, aztán ha az egyik meg talál nyúvadni intézkedés közben, akkor majd nekiállnak döntögetni a Rákóczi-szobrokat.
ujujuj
2023. január 26. 20:38
Idióta kokeró. Ha odaadja a személyit, semmi nem történik. Így kap 6-8 évet. Viszont nézzük a pozitív oldalát, legalább addig sem szaporodik.
Hajni37
2023. január 26. 20:24
A CIGÁNYOK LÉTSZÁMÁRÓL. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Magyar Tudományos Akadémia adatai és a Kemény féle kutatások alapján létszámuk 650 ezer és 700 ezer között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalanra sikerült mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásait vették alapul, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében szokásuk szerint minden érintettet duplán számoltak. Kérem a kedves CIGÁNY KOMMENTELŐKET hogy ne vizionáljanak nagyobb számot. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
Ag Kos
2023. január 26. 19:29
Lehet cigányozni, fröcsögni, akasztani, rinyálni... SEMMI változás nem lesz! A cigány az cigány, és puhapöcsű népnek puhapöcsű rendőrsége és puhapöcsű kormánya van... A csotány hibás azért mert csótány vagy te vagy balfasz mert hisztériázól és nem mered lecsapni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!