Tizenhét éves az őszödi beszéd

2023. május 26. 10:30

Ön mit csinált, amikor meghallotta a beszédet?

2023. május 26. 10:30
null

Tizenhét éve mondta el Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédét. Ami akkor és emiatt történt, máig hatóan átrendezte a rendszerváltozás utáni magyar politikát. Az akkori miniszterelnök zárt ajtók mögött kormánya kudarcait sorolta, és arról beszélt, hogy hazudtak reggel, éjjel meg este.

A teljes beszédet itt olvashatja vissza:

Kép forrása: MTI Fotó: Illyés Tibor

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. május 27. 12:26
Nem egyszerűen mélységes szégyen, hogy ez az alak életfogytiglani szigorított fegyház helyett (minimum) szabadon szervezkedhet a nemzet és az emberiség ellen, még csak nem is történelmi gyengeség, sőt, még csak a demokrácia nem létezését se jelenti teljes valójában, ez a normalitás végét, az abszurditás és az abnormalitás, a sátán erejét aposztrofálja. És a történelmi idők végét. Ezen már az se fog közvetlenül segíteni, ha az alak bevégzi. A normalitáshoz már ez is kevés.
Ehetős Odó
2023. május 26. 14:55
Jövőre nagykorú lesz!
NERb0t
2023. május 26. 14:20
17 éves? hogy telik az idő. Akkor már megyek is a mindenmentes rovarlisztes tortámért, amit magányosan, egy Lenin szobor társaságában fogok elfogyasztani a vezérem előtt tisztelegve.
Akitlosz
2023. május 26. 14:18
A Mandiner már évek óta Öszödi beszédben számolja az éveket. Ennyire elfordult a keresztény időszámítástól. Állami ünnepnappá nem kellene tenni az évfordulót? Szánalmas, hogy 13 évnyi kormányzás után, még mindig Gyurcsány és "az elmúltnyolcév" a legnagyobb kormányzati eredmény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!