„Nem igazán” aggódik a német demokrácia állapota miatt a nagykövet

2023. július 17. 18:27

Julia Gross magyarul reagált Menczer Tamás kérdésére.

2023. július 17. 18:27

Menczer Tamás, a Külgazdasági  és Külügyminisztérium államtitkára a 28. Budapest Pride előtt több nagykövetet is „LMBTQ-nagykövetnek” nevezett közösségi oldalán. Tette mindezt azért, mert a felvonulás kapcsán 

38 Budapesten dolgozó nagykövet tiltakozott a gyermekvédelmi törvény ellen.

Ennek kapcsán több megjegyzést is felsorolt. Ezek sorában kérdést szegezett a svéd, az amerikai és a német nagykövethez is. Utóbbitól az iránt érdeklődött, hogy „nem aggódik a német demokrácia állapota miatt, hiszen mindössze feles többséggel megváltoztatták a választási törvényt?”

A vonatkozó Facebook-bejegyzést alább olvashatják:

Időközben Julia Gross a hvg.hu-nak videóban reagált a külügyi tárca államtitkárának megkeresésére. Tette mindezt két szóban, magyarul. A válasz ennyi volt:

„nem igazán.”

Mit ismert, Gross nagykövet korábban már megkérte arra a férjét, hogy jelentkezzen be Berlinből, és mutassa meg, hogy telnek a német hétköznapok. Tette mindezt azután, hogy Schmidt Mária, a Terror Háza Múzeum főigazgatója azt a kijelentést tette a Bayer showban, hogy Németország már „nem létezik”.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. július 20. 09:07
/nem értenek egy szót sem/ Azt mondod, ha a (mondjuk MSZP) győz, az nem kapna győzteskompenzációt? Szerintem kapna. De ha nem, akkor persze igazad van.
Kriszta67
2023. július 18. 19:53
Szánalmas idétlen nyanya
Héja
2023. július 18. 09:14
Én Grósz Juliskáért nem aggódom.
Bulldog Orange
2023. július 17. 23:58
Svábként írom, ausländer raus! Otthon szopd a koszos niggerek, arabok faszát, és szeresd a beteg, abberált buzeránsokat! Itt húzd meg magad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!