Ropognak a fegyverek a szerb-magyar határon, migránsok lövöldöznek a déli oldalon

2023. július 26. 07:49

A helyiek rettegnek és dühösek.

2023. július 26. 07:49
null

A Magyar Nemzet arról ír, hogy ismét migránsok lövöldöztek a magyar határkerítés déli oldalán a szerbiai Hajdújárás közelében kedd éjjel. Hozzáteszik: a helyiek a közösségi médiában értesítették egymást és fontolgatják a további lépéseket. Mint egy háborús övezetben, a település lakói folyamatos sorozatlövésekről és egy robbanásról is beszámoltak. Volt, aki azt írta, hogy a házuktól nagyjából ötven méterre látta és hallotta a lövöldözőket. Hogy a robbanást mi okozta, egyelőre nem tudni, írják, de a detonációkat a környező településeken, Ludason és Palicson is hallották.

A lap érdeklődésére az egyik hajdújárási lakos megerősítette, hogy sorozatlövések hallhatók a faluban. A helyiek a történéseket jelentették a rendőrségnek, írják. Hangsúlyozzák: 

a héten ez már a második migránslövöldözés a magyar határhoz közeli faluban, ahol főként magyarok élnek. 

A hét első napján a hivatalos tájékoztatás szerint egy bevándorló vesztette életét, míg másik kettő megsérült, míg kedden egyelőre nem tudni, hogy hány sérült lett, számol be a Magyar Nemzet.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Illegális bevándorlók a szerbiai Horgosnál (Fotó: Havran Zoltán)

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. július 26. 10:53
Elő az éles lőszert és hulljanak a férgek! Nincs itt semmi keresnivalójuk, papírok nélkül, erőszakosak! Kurva anyjukat!
Galsó Atya
2023. július 26. 10:16
Itt ez a új, nagy szerb-magyar barátság. De akkor miért nem teszünk valamit együtt? Értem én, hogy Koszóvót nem lehet lezárni, mert akkor a szerbek kvázi elismerik az önállóságát, de valahogy mégiscsak meg kéne akadályozniuk a migrik Szerbiába való belépését, DÉLEN! Mi segítünk.
Átoperált Kiscsoportos
2023. július 26. 09:43
Gondolom örömükben lövöldöznek mert már megerőszakoltak minden magyar nőt.
kizokkentido
2023. július 26. 09:31
Ha a szerbek nem képesek, vagy nem akarják megvédeni a területet, mondjanak le róla a javunkra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!