Maga is pedofil akar lenni? Egy szavába kerül

2023. augusztus 17. 20:38

Kiskorúakkal nincs semmiféle szerelmi viszony. Ebben baloldal és jobboldal megegyezik.

2023. augusztus 17. 20:38
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„– De főnök, most néztem meg a Marci interjúját, Kőszeg nem is védte a pedofíliát, sőt elítélte. 16 éves gimnazistákról beszélt. A kiskorú nem azonos a fiatalkorúval!
– A fiatalkorú is kiskorú. Sőt, a társadalom is kiskorú. Védelemre szorul. Mit szólna, ha a maga gimnazista lányát abuzálná a tanárja?
– Hát azt hiszem, kikészülnék. De Kőszeg ezt nem tartotta helyesnek, csak különbséget próbált tenni az abuzálás, és a valódi szerelmi viszony közt.
– Kiskorúakkal nincs semmiféle szerelmi viszony. Ebben baloldal és jobboldal megegyezik. Aki ebben elnéző, az maga is pedofil. Maga is pedofil akar lenni? Egy szavába kerül.
– De nemrég még Bayer is felháborodott, hogy Amerikában börtönbe csuktak fiatal tanárnőket, mert viszonyt folytattak érettebb diákjukkal, pedig mi is mennyit ábrándoztunk az öltözőben a csinosabb tanárnőinkről!
– Ezt az LMBTQ viszonylatában kell nézni. A tanárnő a heteroszexuális normalitást képviselte. Egyébként a felháborodás már csak azért is jogos volt, mert Amerikában hozták ezeket az ítéleteket, így eleve nem lehet normális.
– Kőszeg beszélni is alig tud már, minek egy 84 éves embert lekaraktergyilkolni?
– A felelősség alól nem lehet kibújni, csak mert valaki öreg és szenilis. Gyermekeink védelme fontosabb szempont, mint valaki kora vagy elmeállapota.
– Kőszeg mégiscsak az oroszok segítségével létrejött pártállam ellensége volt...
– Na végre megértette a lényeget. Kicsit lomha a felfogása, barátom. Akkor ugorjon csak neki újra annak az interjúnak!”

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
burmin2
2023. augusztus 18. 20:29
A kémiatanárnő harmadikban tanított minket, épp akkor végzett az ELTÉ-n. Kurva jó csaj volt. Annyi lelkes kémiát tanuló fiút manapság nem lát az ember. Lehangolódtunk mikor kiderült hogy év végén hozzámegy egy nála 13 évvel idősebb pasihoz... Nem kémiatanár lettem...
B_kanya
2023. augusztus 18. 09:59
"JohnnyFirpo77 metálgitár 2023. augusztus 17. 22:17 Irass fel valamit skizofréniára." 1991 előtt nem voltak ukránok?
rocktoberi-2
2023. augusztus 18. 09:39
Primitív hazugság, hogy Kőszeg a pártállam ellensége volt. Balról előzték volna az MSZMP-t.
Héja
2023. augusztus 18. 09:35
Kissé zavaros szöveg Márton, azaz Martin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!