Megöltek egy nőt Encsencsen – hajtóvadászatot indított a rendőrség

2023. december 29. 11:02

Lakástűzhöz riasztották a rendőrséget, de bűncselekmény gyanúja merült fel.

2023. december 29. 11:02

Megöltek egy 69 éves nőt péntek hajnalban Encsencsen, a rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy lakástűzről érkezett bejelentés a rendőrségre pénteken hajnalban, a bejelentő elmondta, hogy az encsencseni házban egy nő van, ezért a helyszínre azonnal rendőrök, tűzoltók és mentők vonultak ki. A katasztrófavédelem munkatársai eloltották a tüzet a lakóházban, amelyben holtan találtak rá az ott élő 69 éves nőre.

Az eddigi adatok alapján az egyedül élő nő bűncselekmény áldozata lett

– tették hozzá.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást és nagy erőkkel keresi az eddig ismeretlen tettest – áll a közleményben.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaldvi
2023. december 29. 20:18
Encs. Encsencs. Encsencsencs.
Osztap_Bender
2023. december 29. 19:20
Már ezért megérdemelnék a "2 hetes rendet ígérők" a nyilvános megégettetést, méghozzá annyiszor, ahányszor két hét telt el az ígéret óta! A Joli néniket, a Kati néniket, a János bácsikat nem vigyázzák, azok élete, szenvedése, halála nem fáj nekik, azok nyaka vagdalható, házuk felgyújtható. Csakis a "lölő féléké" és a büdös politikusoké számít manapság. Azokat aztán őrzik, védik ezerrel. Külön "terrorelhárító" csapatot hoztak létre, páncélozott járművekkel, droid ruházattal, golyóálló öltözettel, járművekkel, tábornok vezetővel, stb. Vajon láttak már a Nyírségbeli magyar emberek ilyeneket? Láttak már a falujukban egyenruhásokat járőrözni, a cigány kábítószereseket vegzálni, náluk rendszeresen házkutatást tartani, a törvényszegőket letartóztatni? A "hülyék paradicsomának" országában csakis a bennfentesek, az uram-bátyámok, a rokonság, az üzlettársak, a buzik, a celebek, a rejtett erőforrások, az ügyészek, bírák számíthatnak védelemre, a dolgozó vagy a nyugdíjas magyar lakosság helyett!
szintetikus
2023. december 29. 15:10
kövér elvtárs kegyenc bűnözői lehetnek, ORKOK gondolom a kövérlaca a nagy buga fejével most táncol és örül más kárának
szarvas-2
2023. december 29. 13:16
Gönczöl Katalin által irt (amit azóta megtagadott!) Cigánybűnözés cimű szakkönyv alapján: Idős emberhez betörni 1000 forintot elrabolni,ha nő megerőszakolni,majd -hogy ne beszélhessen megölni-a házat rágyujtanoli-az "Cidesz".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!