Ilyet még nem látott: Lamborghini-ajtós Suzukit ellenőriztek a rendőrök (VIDEÓ)

2024. május 02. 12:09

Természetesen a sofőr nem tudta a helyszínen igazolni, hogy van engedélye az átalakításokra.

2024. május 02. 12:09

Nyitókép: Facebook

A Hajdú-Bihar vármegyei rendőrök egy meglepően érdekes Suzuki Swiftet állítottak meg, amelyről hamar kiderült, hogy egy cseppet sem szokványos darab.

Az autó ajtaja felfelé nyílt, éppen úgy, mint egy Lamborghininek.

Mint kiderült, a sofőr nem tudta a helyszínen igazolni, hogy van engedélye az átalakításokra.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse2.0
2024. május 06. 13:11
Lehet gidáskodni akart a fütyi és valahol kinyitotta felfelé, amit meglátott a szerv. Aztán utána ment... Innentől értelmezhető hogy felszólította, mutassa meg hogy nyílik az ajtó másként is.
Illieral
2024. május 02. 18:30
"Valahogy nem kerek a labda,ugyanis a pilóta úgy szált ki a verdából ahogy a gyári ajtósból szokás." Mert ez olyan, hogy normálisan is nyílik meg felfelé is, ilyen buzisan, vagy nem tudom mire jó ez. Amúgy meg azért szedték ki, mert látszik, hogy midnene szét van buherálva. De nem is értem miért egy ilyen szerencsétlen swift-tel szerencsétlenkedik a tulaj.
atti64
2024. május 02. 17:47
EKKORA BARMOT!!!!!!!!!!!!!!LESZOPOD MAGAD MIRE EZT A SZART LE FOGOD VIZSGÁZTATNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
cccbasatu
2024. május 02. 17:32
Valahogy nem kerek a labda,ugyanis a pilóta úgy szált ki a verdából ahogy a gyári ajtósból szokás.Akkor miért is nyitogatta a kocsi ajtaját a zsaru.Mellesleg nem tudni hogy miért is meszelték le és bámultak be a kocsi.EZ JOGI AGGÁLYOKAT IS FELVET!Szóval tőlünk nyugatabbra ez ha nincs indok a lemeszelésre akkor az ZAKLATÁS ÉS A SZABAD MOZGÁS AKADÁLYOZÁSA.Szerintem a rendőrök nem találtak semmit és kerestek egy indokot.Kísértetiesen hasonlít a MOPED autó állami elgáncsolásához ,pedig a moped autó gyártását az EU törvényesen engedélyezi minden EU tagállamba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!