Herczeg Zoltánnal reklámozza legújabb börtönprogramját a Helsinki Bizottság

2024. január 17. 09:34

A divattervező saját bevallása szerint sok értékes kapcsolatra tett szert a börtönben.

2024. január 17. 09:34

A Magyar Nemzet szerdai cikke szerint a Magyar Helsinki Bizottság (MHB) Herczeg Zoltánnal reklámozza legújabb börtönprogramját. Mint ismert, a divattervező fél évig volt letartóztatásban, a rendőrség kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítja, jelenleg szabadlábon védekezhet. A Soros György által pénzelt szervezet honlapján közzétett videóban Herczeg Zoltán arról beszélt, hogy váratlanul jutott ebbe a méltatlan és sanyarú helyzetbe, és hirtelen egy magánzárkában találta magát. 

Ezt is ajánljuk a témában

A beszélgetésben szóba került, hogy a „börtöntéma” egy sokakat érintő társadalmi kérdés, és szükség van reintegrációs programokra, továbbá az összecsukott pingpong­asztalnak a zárkában használhatónak kell lennie. Herczeg ehhez a konditeremre, a kosárlabdapályára és a könyvtárra való igényét is hozzáfűzte. A divattervező leszögezte: sok értékes embert ismert meg a börtönben, és sok értékes kapcsolatra tett szert, saját magát pedig nem bűnözőként, hanem balekként jellemezte. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. január 17. 17:10
Helyes! Ezeknek börtön jár!
jooeee
2024. január 17. 16:59
Még egy húsz évet hagy reklámozza magát a börtön falain belül, aztán majd megnézzük a hozzáállását a reklámozáshoz!
formaegy-2
2024. január 17. 11:54 Szerkesztve
"...sok értékes kapcsolatra tett szert a börtönben" Érthető, hiszen olyan lett a segglyukad, mint egy barlang nyílása! Jól jártak a bűnözők!
Srptk
2024. január 17. 11:42
Ezek után miért csodálkozik ez a ratyi, ha szájba vágják?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!