Államtitkár: Senki és semmi nem bonthatja meg a lengyel-magyar barátságot, még Tusk sem (VIDEÓ)

2024. március 23. 08:52

Videoüzenetet küldött a lengyel-magyar barátság napjára Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár.

2024. március 23. 08:52

A lengyelek tudják, hogy a magyarokra mindig számíthatnak – idézte fel a lengyel-magyar barátság alkalmából készült videoüzenetében Donald Tusk 2014-ben Budapesten elmondott szavait Nagy János Miniszterelnöki Irodát vezető államtitkár. 

Ez ma sincs másképp, csak ez a kitétel Tuskra már nem vonatkozik

– hangsúlyozta Nagy János. 

Mint fogalmazott, sok minden változott az elmúlt tíz évben, egyvalami azonban nem: „mi továbbra is hiszünk az ezeréves magyar lengyel barátságban, hiszen Magyarország és Lengyelország olyan mint két ősi tölgyfa. Mindegyikük külön, önálló törzzsel, de gyökerei szélesen elterülnek és összefonódnak a föld felszíne alatt.”

„Hiszem, hogy az ezeréves lengyel-magyar barátság továbbra is él és virágzik, hiszen mi magyarok nem a brüsszeli bürökratákat kiszolgáló Tuskkal azonosítjuk a lengyeleket, hanem azzal az érzelmi és történelmi kapcsolattal, amit semmi és senki nem bonthat meg” – mondta az államtitkár. 

A videoüzenetet itt tekintheti meg: 

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­­á­n­­y­­­o­k­ ­­­v­­­á­­­r­n­­­a­­k­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
mreinstand-2
2024. március 23. 23:34
Akkor kivel azonosítod a lengyeleket? Te kamugép? Mert az illiberális hazugságcunami egyik eleme a “mi, magyarok” folytonos használata a magyar fasiszták között. Akkor ez a lengyel analógia alapján nem is igaz? Tehát a “mi, magyarok” valid, de a “mi, lengyelek” már nem, mert tuskkal nem azonositod őket? A hazug embert könnyebben utolérik, tudod a mondást.
szabadabb
2024. március 23. 21:27
Tusk-Ó
tvingaren
2024. március 23. 17:22
A lengyel pont olyan agyatlan hulye, mint a nemet - pl. mindketto keptelen tanulni a sajat tortenelmebol -, csak epp kiszamithatatlan a mindent feluliro emocioi miatt. Elhiszem, hogy a politikusainknak kell udvarolni nekik, de remelem, SOHA nem biznak meg bennuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!