Az átalakult szerepekből fakadó trauma

2024. március 25. 13:30

A magyar különítmény Szabó Tímeástul, Dobrev Klárástul, Donáth Annástul, Cseh Katalinostul, Kunhalmi Ágnesestül, Bangónéstul pedig kifejezetten ellenreklámja mindenféle női kvótának.

2024. március 25. 13:30
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

„A konzervatív oldal nehezebben barátkozott meg a nők túlzott közéleti szerepvállalásával, a baloldal azonban meglovagolta, azt hirdetve, hogy a gyermeknevelő, családösszetartó hagyományos életforma másodrendű a parlamentben rikácsoló szerephez képest. Vonzó alternatívát ugyan nem tudtak felmutatni, a korrupt, háborúpárti von der Leyen, a jogállamot saját szájíze szerint értelmező Vera Jourová,

a magyar különítmény Szabó Tímeástul, Dobrev Klárástul, Donáth Annástul, Cseh Katalinostul, Kunhalmi Ágnesestül, Bangónéstul pedig kifejezetten ellenreklámja mindenféle női kvótának.

Miközben egyre intenzívebben és empatikusabban ápolgatjuk a nők lelkét, szép lassan kihúztuk a talajt a férfiak lába alól, akik azon kapták magukat, hogy voltaképpen nincs is rájuk szükség. Ha aztán a feleség – pláne ugyanabban a szakmában – többre viszi, hát robban a komplexus, az irigység, a düh, a megalázottság bombája.

És megszületnek az olyan kártékony megoldások, amikor valaki a személyes frusztrációiból hirtelen országos politikát akar építeni. Az ellenzék szégyene, hogy beáll egy ilyen súlyosan sérült ember mögé, és komolyan veszi. Ezek után viszont mindazok, akik ebben a beteges helyzetben fantáziát láttak, maguk is teljesen komolytalanná válnak.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:05
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­­s­­­ ­­l­­á­­­n­­y­­­o­­k­ ­­v­­á­­r­n­­a­k­­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
FeketeFehér
2024. március 26. 04:23
Ungváry most már nyíltan vállalja, hogy ő egy utolsó bunkó tahó. Végül is felvállalni azt, hogy valaki beismeri, hogy tahó, az ha nem is sok, de valami.
uranvaros
2024. március 25. 19:37
Vadai? Mindamellett én nagyon szeretném, ha a feleségem jobban keresne és magasabbra jutna mint én, de mások vagyunk;)
Lakat1983
2024. március 25. 18:42
Zsolt megint hasít: tiszta, egyenes. Nagyon bírom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!