Gigantikus méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék

2024. március 22. 09:54

Hiába a kijózanító nyakleves, nem változtatnak véleményükön, hiszen kilóra megvették őket.

2024. március 22. 09:54
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

„A magyarok 86 százaléka ellenzi, hogy az európai országok katonái vagy NATO-katonák harcoljanak Ukrajnában – derül ki a Századvég márciusi közvélemény-kutatásából, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Azt sem mondhatják a baloldalon, hogy az emberek tudatlanok, mert a válaszadók 77 százaléka hallott arról, hogy Emmanuel Macron és más uniós politikusok, valamint ukrán vezetők is Európa katonai beavatkozását sürgették az orosz–ukrán háborúba.

Ezt is ajánljuk a témában

Sokadszorra bizonyosodik be, hogy a baloldal nem a magyar emberek érdekeit tartja szem előtt, sőt tudatosan szemb megy a saját nemzetével, ha a háborúpárti nemzetközi hisztéria úgy kívánja. Ezúttal is egy gigantikus méretű pofonba szaladtak bele Gyurcsányék. De hiába a kijózanító nyakleves, nem változtatnak véleményükön, hiszen kilóra megvették őket.”

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­v­­á­r­­­n­a­­k­­­ ­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
zebulon-2
2024. március 23. 11:04
Csépányi! Csak ilyen infantilis kifejezéseket tud? "Gigantikus", "páros lábbal szállt bele", "pofont osztott ki"... Szánalmasak már a címek is. A cikkeiben semmi, de semmi információ nincs. Csak az uszítás és ez a végletes elfogultság. Nagyon szomorú, hogy idejutottunk, hogy már semmi tartás, semmi önkritika nincs az újságokba író mamelukokban. A jobbos "újságírók" szépen leküzdötték magukat a balosok szintjére.
Lajoss
2024. március 23. 08:13
Századvég kutatás… 😂😂😂😂😂😂😂😂
Nori70
2024. március 22. 19:32
Balázska kitalál egy gigantikus méretű baromságot, aztán leül mellé sirankozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!