A megváltás fáradságos meló, és különleges képességeket igényel

2024. április 10. 19:31

De ezek szerint az nem tartozik hozzá, hogy a csodatevő rájöjjön arra, hogy a beadás pillanatában a név fölkerül egy nyilvános honlapra.

2024. április 10. 19:31
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Arpad Kurucz / ANADOLU / Anadolu via AFP

„»Percekkel ezelőtt beadtuk a Nemzeti Választási Bizottságnak a pártunk nyilvántartásba vételi kérelmét. Ezzel a párttal indulunk 2024. június 9-i Európai parlamenti és az önkormányzati választáson. A párt nevét a regisztráció jogerőssé válása után hozom nyilvánosságra« – nyilatkozta ma délután a Messiás a Blikknek. A megváltás fáradságos meló, és különleges képességeket igényel, de ezek szerint az nem tartozik hozzá, hogy a csodatevő rájöjjön arra, hogy a beadás pillanatában a név fölkerül egy nyilvános honlapra, tehát nincs szükség az ő nyilvánosságra hozatalára. 

A Messiás még ezt is hozzáfűzte: »A Választási Bizottság holnap ülésezik és elvileg döntést is hoz. Lássuk meg, mennyire fél a hatalom és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel az indulásunkat«. Nos, arról, hogy adminisztrációs probléma legyen, arról már a nagy képességű csodalény gondoskodott, mivel az emblémán a »Talpra magyarok« szöveg szerepel, ez pedig a Kúria vonatkozó döntése értelmében jogellenes, mivel »felirat nincs összefüggésben sem a szervezet nevével, sem annak rövidített nevével«. 

A kéz alatt beszerzett párt alelnöke amúgy volt egri fideszes önkormányzati képviselő, médiatulajdonos. Ez pedig a párt vezetősége, biztos vennék tőlük használta autót, ... izé, használt pártot. Amúgy, ha jól látom egy pufferpárt is szerepel a nyilvántartásban, szintén Egerből.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­k­­ ­v­á­­­r­­n­­a­­k­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
FreeEurope
2024. április 11. 12:40
"Nemzetmentő messiástudat – Szálasi a politika porondján Előléptetésének évében Szálasi megjelentette 46 oldalas könyvecskéjét, mely A magyar állam felépítésének terve címet viselte. ... „Én nem vagyok fanatikus. Én több vagyok ennél. Bennem igazság van, melyben hiszek… ""
2024. április 11. 12:09 Szerkesztve
Használt párt megvétele,lopott embléma, újabb külföldi támogatás... -- Magyar Pétert még csak megértené az ember, hisz egy ember nem tudhat mindent is. No de hol van az a 100 ügyvéd, akit emlegetett a háttérben? Amúgy ha végignéz az ember a közéleti és bűnügyi híreken is, kezd leomlani az a "mindentudó" imázs, amelyik régebben ezt a szakmát jellemezte. Főleg a ma nyilvánosság előtt mozgó ügyvédek-jogászok nem éppen az igazságosság és az erkölcs bajnokai, -hogy finoman fogalmazzunk, inkább közelebb vannak az egykoron fehérgallérosoknak nevezett alakulatokhoz.
robertdenyiro
2024. április 11. 11:42
A sok retkes gyökér libshit még most sem érti hogy át vannak baszva és MP valójában nekünk dolgozik. Sebaj, majd rájöttök, idióta faszfejek. Hatalmas lesz a pofáraesés :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!