A rogáni propagandagépezetnél semmi sem okozott nagyobb kárt ennek az országnak

2024. április 03. 09:43

Mérhetetlen mennyiségű gyűlölet, hazugság, karaktergyilkosság és ellopott közpénz.

2024. április 03. 09:43
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A rogáni propagandagépezetnél semmi sem okozott nagyobb kárt ennek az országnak. Mérhetetlen mennyiségű gyűlölet, hazugság, karaktergyilkosság és ellopott közpénz. Aki szerint ez pont olyan, mint megkérdezni a budapestieket fontos kérdésekről egy online szavazáson, az nem tudom hol töltötte az elmúlt 14 évet. Illetve bocsánat, tudom. Rogán Antallal egy oldalon. Vegyél részt a Budapesti Lakógyűlésen, mondd el a véleményed a kormány mini-Dubaj beruházásáról és az önkormányzati szakrendelők államosításáról!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­­g­ö­s­­ ­l­­á­­­n­y­o­k­ ­­­v­­á­r­n­­a­k­­­ ­­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Polaris
2024. április 04. 22:41
"robertdenyiroPolaris 2024. április 04. 10:52" pici kis stupid jobbágy, figyelj csak: Az Orbán-kormány két év alatt szisztematikusan kifosztotta a fővárost. Miniszterelnökség közleményben tudatta, milyen nagyon fontos az Orbán-kormánynak Budapest, A fővárosban befizetett adók 98%-át ugyanis elvonják, a fővárosi önkormányzat saját bevételeiből is fizet a kormánynak, Az Orbán-kormány támogatásként eddig: elvonta a gépjárműadót, négyszeresére (37 milliárd forintra) emelte a szolidaritási hozzájárulást, 80 milliárd forint iparűzési adót vont el a fővárostól és a kerületektől, értelmetlen víziközműadóval igyekszik tönkretenni az ivóvízellátást, pazarló állami kukaholdinggal a szemétszállítást, a kedvezményes hitelfelvételek blokkolásával a járműbeszerzést.
tapir32
2024. április 04. 21:56
Csődközelbe került az ország Gyurcsány vezetésével és csődközelbe került Budapest Karácsony vezetésével. A csődösök már megmutatták, hogy alkalmatlanok! Ez nem korrupció volt? Ez volt a szakértelem? Ez volt a felelős politizálás?
zakar zoltán béla
2024. április 04. 21:05
Kuka Matyi, se több!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!