Magyarország és Oroszország gazdasági együttműködése hosszú és eredményes tradíciókra tekint vissza

2024. április 11. 14:25

A tavalyi évben is meghaladta az 1 milliárd dollárt az oroszországi exportunk.

2024. április 11. 14:25
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Magyarország és Oroszország gazdasági együttműködése hosszú és eredményes tradíciókra tekint vissza. Számos magyar vállalat épített ki komoly keresletet Oroszországban, így számos magyar termék iránt van komoly kereslet az orosz piacokon. Most az orosz piacon jelenlévő magyar vállalatok vezetőivel ültünk össze, mivel fontos külgazdasági célkitűzésünk, hogy a szankciók által nem sújtott területeken tovább fejlesszük a magyar-orosz gazdasági kapcsolatokat.

A tavalyi évben is meghaladta az 1 milliárd dollárt az oroszországi exportunk, és a legnagyobb magyar vállalatok, a MOL, az OTP és a Richter oroszországi jelenléte biztonságos érzetet adhat a többi magyar vállalatnak. A gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban, a víziparban, az egészségügyi iparban és az építőiparban, valamint a mezőgazdaságban tevékenykedő vállalatok kifejezték készségeiket és szándékaikat, hogy maradjanak a magyar piacon és a kormány ehhez minden szükséges támogatást biztosít.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­­g­ö­s­­­ ­­l­­­á­­­n­y­o­k­ ­­­v­­á­­r­n­­a­­k­­­ ­r­­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
mreinstand-2
2024. április 11. 21:02
Milyen tökélyre fejlesztett szopási technika.
ekeke1
2024. április 11. 19:07
KBA98 " Egyébként minden ország kereskedik velük, csak titokban!" Nekünk is ez kellene tenni...Kevesebb pofázás, több cselekvés titokban. Mert úgy vagyunk ezzel is mint az uszodában: mindenki belepisil a medencébe. No de a trambulinról?!
Zjzj
2024. április 11. 18:03
Ja , eredmenyes a ruszkiknak: az eutol kapott penzeket kuldjuk a rosszatomnak meg a gazpromnak…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!