Cs. Király Tamás megkérdezte a NAV-ot, megalapozottak-e Karácsony állításai

2021. szeptember 15. 20:50

Nincs olyan lehetőség, hogy egy kormányhatározattal bárki vagyonát a NAV elkobozhassa – tudta meg a Hitrádió műsorvezetője telefonon.

2021. szeptember 15. 20:50
null

„Felhívtam a NAV-ot Karácsony Gergely tegnap azt mondta az ATV-ben, hogy a kormányváltást követően utasítani fogja az adóhivatal elnökét, hogy zárolja azok vagyonát, akik a köz terhére gazdagodtak meg. Gondoltam egyet és tettem egy próbát, felhívtam a NAV-ot és megkérdeztem, hogy állampolgárként tudok-e én is vagyont zároltatni. Nagy meglepetésemre komolyan vettek és komolyan válaszoltak” – írta ki Cs. Király Tamás Facebook oldalára.

 
Fotó: MTVA/ Róka László

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. szeptember 16. 21:58
Jártatja a pofáját Nyírtass szégyene míg pofán nem vágják.
nyugalom
2021. szeptember 16. 18:46
Ezeket nem halljak jutovaek? Dobreva alelnök?
SzaZo
2021. szeptember 16. 17:42
Ez a fasz ezzel azt mondta ki, hogy ha nyerünk, bevezetjük a kommunista diktatúrát. Másképp ilyen nem lehetséges. Nézd meg jól a listát, soha többé kommunistát! ÉBRESZTŐ!
Welszibard
2021. szeptember 16. 12:38
Visszamenőleges "vagyonelkobzás" eddig csak a kommunistáknak sikerült - a megszálló szovjet csapatok támogatásával. Aki meg tudja szerezni, olvassa el az 1947-ben Svájcba, majd Amerikába emigrált Kovács Imre (a győztes Nemzeti Parasztpárt) vezetőjének könyvét: "Magyarország megszállása". 1979., 1990. Ő pontosan leírja a forgatókönyvet, ami ugyanígy kezdődött mint Karácsony Gergely prolivakító bolsevik dumája. Ezek a tapasztalatok azonban nemcsak a Brüsszel által támogatott liberális baloldal, hanem a nemzeti oldal tudatában is ott vannak kitörölhetetlenül. Ezt felejtik ők el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!