Menet közben akart kimászni a buszból egy férfi, visszafogták, erre köpött és harapott (VIDEÓ)

2021. október 10. 22:01

Vélhetően eltévesztette a megállót.

2021. október 10. 22:01
null

Menet közben akart leszállni a buszról férfi New Yorkban – számolt be róla a New York Post-ra hivatkozva az Origo. A lenti videón is látható, hogy többen is próbálták visszatartani, mire a férfi megpróbálta megharapni őket.

A Tiktok videómegosztóra került fel a napokban egy videó arról, hogy az M60-as jelzésű buszon egy utas menet közben próbált leszállni a 125. utcánál, Harlemben. A felvétel készítője szerint a férfit felszálláskor kérte a sofőr, hogy tegye fel a maszkját, ám erre nem volt hajlandó. Majd amikor elvétette a megállóját,

a mozgásban lévő buszról próbált meg leszállni.

Két utas visszafogta, és megakadályozták, hogy kiugorjon az ablakon át, amíg a busz meg nem áll. A férfi azonban ellenállt, és megpróbálta megharapni, és leköpni a segítőit.

 

@princezee

meanwhile in nyc….

♬ original sound - Princezee

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. október 12. 06:21
Persze, hogy kiakart mászni, a buszvezető nem térdre ereszkedve vezette a buszt.
Krupp Skya
2021. október 12. 06:15
Le akart szavazni. Márki mászott félig az ablakon, hogy Márkire a CIA üdvös kéjére, vagy Bárkire az összefosásból leszavazzon.
Marcus Gravius
2021. október 11. 18:30
A "felsőbbrendű" feketék ugye... ezek előtt térdel a nyugat.
tájfel
2021. október 11. 14:23
Felengedni nem szabadna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!