Oroszország betiltotta a nyersanyagok exportját

2022. május 03. 12:54

Putyin aláírta a megtorló szankciókról szóló rendeletet.

2022. május 03. 12:54
null

Vlagyimir Putyin rendeletet írt alá „egyes külföldi államok és nemzetközi szervezetek barátságtalan fellépéseiről” – közölte a Kreml információi alapján a BBC. A rendeletben az áll, hogy

Oroszország megtiltja termékek és nyersanyagok exportját

szankciókkal sújtott személyeknek és szervezeteknek – írja a Reuters. Azt is lehetővé teszi az orosz cégek számára, hogy ne teljesítsék szerződéses kötelezettségeiket a szankciók által sújtott emberekkel és társaságokkal szemben – teszi hozzá a hírügynökség.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/AP/Alekszandr Zemljanyicsenko

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2022. május 03. 18:40
Csak mi maradjunk ki! legyünk a Béke, a Ráció, a Biztonság, a jólét szigete! Hajrá, Magyarország!
A közösség tagjaként
2022. május 03. 18:38
A tőzsdét is be tilthatná ,mert az az ördög temploma! Ha nincs tőzsde spekulálni sem lehet! Az üzletkötés és az ár az kétoldalú egyezség dolga.NEM KELL TŐZSDE!
Mukesz
2022. május 03. 18:05
Az EU-s szankcióknak köszönhetően ma Brent hordónként 106,83 dollárba, míg a Ural hordónként 71,56 dollárba került. Igaz, hogy mi lassan nem vehetünk az oroszoktól olcsó olajat, viszont itt van nekünk a sokkal finomabb és drágább Brent. Köszönjük meg Von der Leyen asszonynak és a többi retardáltnak. Köszönjük Emese!
rajgy
2022. május 03. 17:53
Ilyen sokan drukkolnak a Putyinnak? Volt már ilyen, hogy a "szövetségesünk" megelégelte a drukkolást és megszáltak bennünket! Manapság az ilyen megszállás "arab-tavasszal" kezdődik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!