Találó karikatúra az Economist hasábjain az európai energiaválságról

2022. szeptember 16. 09:44

A szankciós politikát át kell értékelni és újra kell gondolni.

2022. szeptember 16. 09:44
null
Orbán Balázs
Orbán Balázs

„Találó karikatúra az Economist hasábjain az európai energiaválságról: minél inkább ragaszkodik az EU ahhoz, hogy Oroszországot a szankciók szorításában tartsa, annál inkább kerül maga is az orosz energiaelvonások szorítófogójába.

Az uniós szankciók kikötése volt, hogy azok Oroszországnak jobban ártanak mint az EU-nak és tagállamainak. Mára azonban világossá vált, hogy az EU-t legalább annyira, ha nem jobban sújtják.

A szankciós politikát ezért át kell értékelni és újra kell gondolni. Erről fog szólni a következő európai politikai szezon.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. szeptember 17. 10:33
Egyáltalán nem jó a MÉM. A rendes MÉM-en amerikánernek kell lenni, nem vízpumpa fogónak! És Oroszország sincs is azon a képen! Nem szorítja semmi. Dagad a zsebe. Majdnem úgy, mint a Shell Oilnak.
Trombitás Keresztély
2022. szeptember 16. 14:59
Nagyon harcol Balázska az orosz szankciók ellen az egyetlenként akikre amúgy sem vonatkoznak. Meg amúgy is. Nem mindegy? Egyfolytában azt szajkózzák, hogy a szankciók nem működnek, és Putyinnak a szeme sem rebben. Akkor meg mit ágál?
kivancsijani
2022. szeptember 16. 14:42
Hiányos a karikatúra! Hiányzik a képről egy bársonyszékben szivarozó amcsi, aki röhög a két pankrátorokon.
pipa89
2022. szeptember 16. 12:45
EGY VALAMI HIÁNYZIK A KARIKATÚRÁRÓL. AZ EURÓPA FIGURA HÁTÁBÓL KILÓGÓ KULCSOT KAPCSOLÓ KÉZ, AMELYEN A FELIRAT A KÖVETKEZŐ: GLOBALIST MANY CAPITAL.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!