Hága már körözi Putyint

2023. március 17. 19:07

A háborús bűnösöket nem lehet mentegetni.

2023. március 17. 19:07
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin

„Hága már körözi Putyint.

A háborús bűnösöket nem lehet mentegetni. Nem lehet közös sajtótájékoztatón barátnak nevezni. A háborús bűnösöket nemzetközi törvényszék elé kell állítani.

Ez persze nem megy egyik napról a másikra. De az első konkrét lépés ma megtörtént: elfogatóparancsot adott ki a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság Vlagyimir Putyin ellen.

Az oroszok válogatás nélkül lőnek lakóházakra, kórházakra, játszóterekre. Fegyverként használják a nemi erőszakot és a kínzást. Gyermekeket szakítanak el családjaiktól, és deportálnak Oroszországba.

Ezek aljas és gyalázatos háborús bűnök. És nem egyedi esetek. Ez egy szisztematikus, tudatos háborús taktika. Egyenesen Putyintól és Lavrovtól.

​És ha valaki ezek után Putyin védelmére kel az Európai Tanács ülésein, az olyan, mintha beleköpne a bucsai tömegsírba.

​A Renew Europe frakcióban a háború kitörése óta szorgalmazzuk, hogy álljon fel egy különleges törvényszék, minél előbb. A frakciómból az elsők között látogattam Ukrajnába, hogy a saját szememmel lássam, mi történik. A háborús bűnök kivizsgálásával nem lehet évtizedeket várni, most kell a bizonyítékokat dokumentálni, amíg frissek a nyomok. ​

​És ahogy eddig is tettük számtalanszor, most is hangsúlyozzuk: a Momentummal mi nem a nyugati szövetségeseinket tekintjük ellenségnek, hanem a háborús bűnös Vlagyimir Putyint.”

***

Nyitókép: Facebook

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. március 19. 20:56
A Dobrev, Cseh stb. féle selejt gyurcsányisták naponta százszor szegik meg a képviselöi esküjüket. De azt nem lehet rájuk mondani, hogy nincsenek sikereik. Korántsem tehetetlenek, nagyon sok mindent elintéztek már. Csak néhány példa: Elintézték, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó úniós-pénzeket. Elintézték, hogy ez a 4-szer 2/3-addal megválasztott cudar Orbán Európa legtöbbet szidott politikus legyen az unióban. Elintézték, hogy a kormány semmi értelemes, fontos intézkedést ne tudjon nyugodtan, higgadtan végrehajtani anélkül, hogy a gyurcsányista hiénák ne akarják azokat mindenáron megakadályozni. Elintézték, hogy árulásukért ne büntetést, hanem dollármilliós jutalmat kapjanak. Elintézték, hogy Magyarország majdnem belekeveredett a háborúba. Elintézték, hogy Magyrországon a közhangulat leromlott, a durvaság a közéletben és tulajdonképpen mindenütt elharapódzott, sokkal több büncselekmény fordul elö, mióta Gyurcsány a magyarokat meg akarja váltani. Elintézték, hogy hiszeriakeltéssél a külföldi befektetök kezdenek elfordulni az országtól. Szóval elintézték, hogy minden rosszabb legyen. Mindezt 10 millió ember érdekei és szándéka ellenére ezt elérni nem kis teljesítmény. A pokolba a Cseh, Dobrev, Gyurcsány féle átkokkal...
blondibarbi
2023. március 19. 20:29
Meglásd ribanc, eljön a nap, amikor téged is köröz majd az Interpol a hazai és brüsszeli dolgaid miatt...!
njohn
2023. március 19. 15:13
Ez a CSEH Katalin a tyúkeszűségnél is kevesebb aggyal rendelkezik.
Palatin
2023. március 19. 14:54
Újhelyi, Donáth Anna, Cseh Kata, Gyurcsányné, ez a sátáni hazaáruló kvartett, az unióban minden elképzelhetö aljasságot elkövet Magyarország érdekei ellen. Hazudnak, ahogy a szájukon kifér. Az unió hisz nekik, (legalábbis úgy tesz, mintha hinne) mert ök is meg akarják buktatni a Fideszt, minthogy az keményen ellen áll a gyarmatosítási törekvéseknek, és nem adja hozzájárulását a vétó intézményének az eltörléséhez. EZÉRT NEM JÖN A PÉNZ. Az unió és az ellenzék azt reméli ugyanis, hogy ha Magyarországot kiéheztetik, népfelkelés lesz, és akkor Orbánt könnyüszerrel el lehet távolítani a hatalomból. Cseh Kata és Dobrev a legundorítóbb ellenségeink, még a gyurcsányista árulók között is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!