Szijjártó Péter Geert Wilders-szel találkozott

2023. március 14. 15:23

„A nemzetközi mainstreammel szemben ért és megért minket” – írta a külügyminiszter a holland Szabadsápárt vezetőjéről.

2023. március 14. 15:23
null

Hágai találkozása során Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter találkozott Geert Wilders-szel, a holland Szabadságpárt (PVV) elnökével is.

A magyar külügyminiszter közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy: „Geert Wilders Magyarország jóbarátja, mindig is tisztelettel közelített hozzánk, magyarokhoz. A nemzetközi mainstreammel szemben ért és megért minket, pontosan tisztában van az illegális migráció okozta veszélyekkel.”

Március 15-én Hollandiában regionális választásokat tartanak, ezért a magyar külügyminiszter sok sikert kívánt a Szabadságpártnak.

 

Nyitókép: Szijjártó Péter / Facebook

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2023. március 14. 16:45
Tegnap érdekesebb tárgyalása volt Franciaországban. Ugyania a német kormány zsarolja a Siemenset hogy ne gyártson elektronikát Paks 2-höz, így majd egy francia cég csinálhatja meg. A kurva anyjukat már a német geciknek, de tényleg!!!
Odone Ricci
2023. március 14. 15:45
Hágában majd csak holnap (márc.15-én) fog találkozni a holland pártokkal, igy ott lesz P. Geert is az Igazság Pártjának vezetője. A ma (márc.14-én) itt leközölt fotó régi, tehát felesleges hergelni a magyar ellenzéket és az összes mindent kritizáló hozzászólót. A frizurája már nem olyan felnyírott mint ezen a képen, most előnyösebb. Igy informáltok ti, ennyire hitelesek a fotók, videók és a hirek. Így lehet manipulálni a közvéleményt...
Falióra tábornok
2023. március 14. 15:36
szívmelengető érzés, hogy a kakadu egyre marginálisabb nímandok vállán tudja kisírni magából a mimagyarokat-mindenki-csak-báncsa bánatot.
VakzKommondor
2023. március 14. 15:32
Csak retardáltak , elmeháborodottak, és tolvajok, na meg persze az agybeteg diktátorok. remek társaság a kakadunak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!