Menekülne Biden

2023. május 23. 06:54

Fontos problémát realizált az amerikai elnök.

2023. május 23. 06:54
null

Joe Biden amerikai idő szerint hétfő este találkozott a képviselőház republikánus elnökével, Kevin McCarthy-val. A találkozóról Twitteren számolt be az amerikai elnök. Azt írta, arról beszélgettek, hogy hogyan tudnák megakadályozni, hogy a kormány fizetésképtelenné váljon, és hogyan lehetne elkerülni a gazdasági katasztrófát.

Biden elismerte, ahhoz, hogy mindez sikerüljön, szükségük van a republikánusok segítségére, és a nézeteltérések ellenére kétpárti megállapodásra van szükség. Ennek érdekében tárgyalt McCarthy házelnökkel. 

Nyitókép: Andrew CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. május 23. 18:33
Neki csak a diliház jár, de az őt támogatóknak sok-sok börtön!
krampus
2023. május 23. 09:19
Kuldjon megint 370millio dollart a pocszongoristanak a semmire! Ugy dobaloznak a 100milliokkal, milliardokkal, mint ha tele lennenek penzzel. Aztan kiderul, hogy 1 het mulva csod lesz, ha nem kapnak ujabb kolcsont. Mi lesz akkor Zelenszkij cirkuszi eloadasaval? Ki fogja fizetni a showt?
Józsi6
2023. május 23. 08:51
Hát az úgy van, hogy mégtöbb fegyvert kell gyártani, azt eladni, ( nem ingyé odaadni!) ezáltal nő a gyártók profitja és több adót fizetnek be. Mindenhez én kellek?
Rizsa
2023. május 23. 08:08
Az a gond , hogy ha Amerika pénzügyi csődbe megy akkor nem csak a demokraták hanem a republikánusok a Amerikája is csődben van. Addig húzzák a republikánusok a zsarolást amíg lehet . Viszont a saját érdekük is a csőd elkerülése .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!