Az egyetlen világ, melyben lehet és érdemes élni

2023. augusztus 02. 18:04

Az Amerikai Egyesült Államok katonai erejének köszönhető az emberi szabadság, a jogállam, a demokrácia.

2023. augusztus 02. 18:04
BIDEN, Joe
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Az Amerikai Egyesült Államok katonai erejének köszönhető az emberi szabadság, a jogállam, a demokrácia. Az egyetlen világ, melyben lehet és érdemes élni. Ha az USA lehanyatlik, elviselhetetlen zsarnokság, keleti barbárság és a sötét középkort idéző despotizmus köszönt a világra.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
august
2023. augusztus 10. 06:52
Amúgy olvastam régebben, mára biztos változott a szám, de akkor még 40 millió embernek nem volt semmiféle egészségügyi ellátása. E mellé acikk mellé be lehetne tenni azt az írást is, ahol ma a kábítószer miatti élhetetlen közállapotokról ír, ja és amúgy meg verik a négereket is. Valakiknek egyébként biztos nagyon jól fekszik a rendszerük.
august
2023. augusztus 10. 06:32
Nem hiszem el, hogy nyilvánosan ekkora USA szopkodás létezik a világon? Csak szólok, hogy az 50-es, - '60-as években a feketék még nem szállhattak föl a buszra a fehérek közé, a nők nem sportolhattak, minap olvastam az első női maratonfutójukról, aki az életével játszott, hogy elindult. Mára odajutott, ha nincs transznemű, és fekete a futók közt nincs is verseny.
alenka
2023. augusztus 03. 16:02
USA: agresszor.....semmi más....
stefan74
2023. augusztus 03. 12:43
Martinka! Sok a szipú meg a varázsgomba! Usa az egy aggressor (nem kívánom felsorolni a háborúit)! Emberi jogok az egy maszlag varázsgombásoknak (sose létezett, csak az elit joga). Annyira jó ott élni, hogy a rengeteg hajlékony, a több 10 milliós étkezési jegyes, a rengeteg hiteles (diák, lakás, kocsi, felni, bugyi) , az 50 millió biztosítatlan is mind ezt mondja. Józanodj már ki bakker!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!