Putyin végnapjairól írt könyvet Frei Tamás

2023. szeptember 06. 14:08

A Libri Könyvkiadó gondozásában jelenik majd meg a regény.

2023. szeptember 06. 14:08

November 6-án Frei Tamás legújabb regénye, a Puccs Moszkvában. Putyin végnapjai – André Calvi visszatér – közölte a Libri. A Libri bemutatója szerint Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos, feszített ütemű akcióthrillerben számtalan valódi szereplő között visszatér a korábbi kötetekből már jól ismert André Calvi, akinek ezúttal minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie.

A történet szerint a több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, egyik fél sem tud felülkerekedni a másikon, de egyelőre tűzszünetre sincs kilátás. Ráadásul a gerillaháború Ukrajna határain túlra is átterjedt. Az egész világ aggódva figyeli a fejleményeket. Minden azt súgja, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egy módon lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában.

***

Nyitókép: Libri Könyvkiadó Facebook-oldala 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akkor ki
2023. december 28. 19:25
Hátha valaki, aki elolvasta a könyvet, rákeres erre a cikkre, mint én. Első benyomás. Rögtön az elején az idézet Brezinszkitől vagy ki a szom lengyeltől: Oroszország Ukrajna nélkül nem létezne, stb. Undorító, mert pont fordítva van, de mint kommunista szellemű firkász, nyilván az ellenkezőjét kell sugallni. Ázsiába kell tolni az oroszokat, oda valók. Itt a bibi. Kína felé tolták őket, EU-t meg szétverték. Majd jön Orbán leírása, mert hogy frej elvtárs róla beszél! Közben Putyin atomot dob ukikra! Majd lelövik egy szaros Uazban valahol távol a pusztaságban. Vagy nem! Mert számomra nem derült ki Andréka játszmája, csak egy piros baseball sapka a kurva nagy csattanó. Ja, hogy fikció? Kérünk fikciót Obamáról, Bussssról, Szaros györgyről, Ursuláról, Merkelről, Szélfújta hajúról na meg a Fingosról! Kedves Frei! Várjuk ezekről a Putyinhoz hasonló dúsgazdag véreskezű diktátorokról is a fikciót, természetesen Andréval, még akkor is, ha Kínába küldted! Ez a könyv gagyi! Ilyet én is írok!
hinike2
2023. szeptember 08. 11:29
mocskos patkány
polárüveg
2023. szeptember 07. 15:08
Bevételért kockáztat Frei úr. Beugratták azok, akiknek korábban beletenyerelt a terveibe a fikciójával. És ha nem jön be? Nem lehet mindig hatost dobni, nem lesz mindig segítő "Megmentő".
macskusz-4
2023. szeptember 07. 14:29
Dilipapírral olcsóbban adjak. Balosoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!