Autóbaleset szenvedett az UNICEF főigazgatója a Gáza felé vezető úton

2023. november 16. 06:51

A baleset miatt Catherine M. Russell, az UNICEF ügyvezető igazgatója elhalasztotta a programjainak hátralévő részét a régióban.

2023. november 16. 06:51

Az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) főigazgatója, Catherine Russell autóbalesetet szenvedett Egyiptomban, a Gázai övezet felé vezető úton – írta meg a Reuters.

A kedden történt incidens miatt Russell kénytelen volt elhalasztani izraeli látogatását. A szervezet beszámolója szerint a főigazgató éppen a rafahi határátkelő felé tartott, amikor az autója kátyúba hajtott vagy azt próbálta elkerülni. Ennek következtében a jármű egy mély árokba sodródott és felborult.

Catherine M. Russell, az UNICEF ügyvezető igazgatója. (Photo by Michael M. Santiago/Getty Images)

Russell a baleset során zúzódásokat szenvedett, bár sérülései nem súlyosnak. Az orvosok tanácsára úgy döntött, hogy elhalasztja az Izraelbe tervezett látogatását, ahol eredetileg a Hamász által elrabolt gyerekek családtagjaival szeretett volna találkozni. 

***

Nyitókép: FADEL SENNA / AFP

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 16. 11:24
Szerencsére nem visszafelé történt a baleset, még baja esett volna a csomagtartóba rakott gyerekeknek.
Krupp Skya
2023. november 16. 11:05
Unicef Géza Túl messze van Gáza
iimre
2023. november 16. 10:12
"FreeEurope november 16. 08:54 Ha ez a nő valaki lenne, nem csak egy karrierista, akkor a zúzódásai ellenére tovább folytatta volna az útját. Így csak kiállította az ENSZ szegénységi bizonyítványát." Jajaja: https://tinyurl.com/ywkt4r5c /az-igazsag-az-ensz-rol
FreeEurope
2023. november 16. 08:54
Ha ez a nő valaki lenne, nem csak egy karrierista, akkor a zúzódásai ellenére tovább folytatta volna az útját. Így csak kiállította az ENSZ szegénységi bizonyítványát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!