Akár 2,5 év börtönt is kaphat a saját játékosát szájon csókoló Luis Rubiales

2024. március 28. 06:22

Fokozódik a botrány a spanyol labdarúgó-szövetség korábbi vezetője körül.

2024. március 28. 06:22
Luis Rubiales, former president of the Spanish football

Nyitókép: Alberto Gardin/SOPA Images/LightRocket via Getty Images

Vádat emeltek Luis Rubiales, a spanyol labdarúgó-szövetség korábbi vezetője ellen, amiért szájon csókolta Jenni Hermoso középpályást, annak akarata ellenére. Az ügyész 2 és fél év börtönbüntetést kér szexuális zaklatás és kényszerítés vádjával, és legalább 50 ezer euró kártérítést javasol – írta meg a DW.

Nem ez volt az egyetlen botrány mostanában Rubiales körül. Március közepén ugyanis a rendőrség korrupció és pénzmosás gyanújával tartott házkutatást a Spanyol Labdarúgó-szövetség székhelyén Rubiales lakásán. Az elnököt azzal gyanúsítják, hogy átalakította a spanyol Szuperkupa formátumát, és a meccseket helyezett át Szaúd-Arábiába, ami közel 40 millió eurós hasznot hozott a szövetségnek.

Az igazi vihar viszont akkor támadt Rubiales körül, amikor a női futball-világbajnokság döntőjén szájon csókolta Jennifer Hermosot. Hermoso és csapattársai szerint a csók nem kívánt és megalázó volt.

Rubiales másnap bocsánatot kért, sokan viszont továbbra is a lemondását követelik, a FIFA felfüggesztette a pozíciójából. Korábban már belengette lemondását, de végül visszavonta azt, és boszorkányüldözésről beszélt, amire az RFEF perrel fenyegette meg a saját elnökét. A helyzet mostanára odáig fajult, hogy az elnök anyja éhségsztrájkba kezdett, aki emiatt kórházba került.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­­l­á­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­­á­r­n­­a­­­k­­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
KBA98
2024. március 28. 16:11
Ennyi hülyét még nem láttam! Ezek szerint örömében senki nem ölelhet meg és csókolhat meg senkit?
fogas paduc
2024. március 28. 12:07 Szerkesztve
Az amcsi legfelső bíróság kimondta a Bill Clinton esetében, hogy a fellálás nem sexuális aktus. Akkor a csók sem az....., mert akkor a kézfogás is az. Egyébként meg ki kellene végezni, azt kész. A gyerekeit meg a gulágokra küldeni.
rockercicc
2024. március 28. 10:42
Helyes. Tanulja meg minden mocsok hím, hogy nem csókolgatunk, fogdosunk stb. senkit akarata ellenére!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!