Macron tényleg háborúra készül: felvette a kesztyűt a francia elnök (FOTÓ)

2024. március 20. 12:38

Vajon mire utalnak az államfő hivatalos fotósának legfrissebb fényképei?

2024. március 20. 12:38
Emmanuel Macron At A Press Conference After The Special EU Summit

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

A francia államfő, Emmanuel Macron folyamatosan hergeli a közvéleményt az orosz–ukrán háború kapcsán közzétett gondolataival, a közelmúltban kijelentette, nem zárkózik el attól, hogy nyugati csapatok érkezzenek Ukrajnába és harcoljanak Oroszország ellen.

Vlagyimir Putyin sietett leszögezni, hogy ez a fordulat a világháború kirobbanását jelentené.

Franciaországban már tüntetnek Macron elnök ellen, de Budapesten is gyertyagyújtással kívánnak demonstrálni a francia elnök életellenes politikájával szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy kérdés, hogy mindezek tükrében mire utalnak a köztársasági elnök hivatalos fotósa által közölt friss fényképek, amelyek bokszkesztyűvel a kezén ábrázolják Emmanuel Macront.

 

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:07
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­l­á­­n­y­­­o­k­ ­v­á­­r­­n­a­­k­­ ­­r­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
MaBaker
2024. március 21. 11:26
Nagy szolgálatot tenne valaki ha ezt a háborús uszító Macront végre valaki eltakarítaná a hatalomból!
Laci DACH
2024. március 21. 10:21
Nem Macron ellen, hanem Putyin és az orosz gyilkosok ellen kell tüntetni! Macron nem hagyja magát megfélemliteni!! Mit képzel ez a pöcs Putyin, a lerobbant fegyvereivel? Nem félünk Putyintól - ha fenyegetni mer, odavágunk!!! Atomfegyverek angol/francia kézben vannak - SOKKAL JOBBAK MINT A (vt szovjet..) 60 éves rozsdás fegyvereik..Ha azt hiszi, megússza - téved és ö is meghal..
Spiritmonger
2024. március 20. 22:21
Macron tét nélkül pofázik. A francia közvélemény nem viselné el, hogy francia katonák haljanak meg egy olyan háboruban, amihez a franciáknak semmi köze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!