Újabb problémát kellene megoldania Macronnak, méghozzá sürgősen

2024. március 19. 14:44

Nem biztos, hogy lesz elegendő kutyás egység az olimpián.

2024. március 19. 14:44
null

Nyitókép: X/POLICE NATIONALE

 

A francia kormány biztosítja, hogy a párizsi olimpia júliusi kezdetekor a biztonság a helyén lesz. Ugyanakkor továbbra is aggályok merülnek fel azzal kapcsolatban, hogy elegendő kutyás egység áll-e majd rendelkezésre a kábítószerek, fegyverek és robbanóanyagok kiszimatolására – olvasható insidethegames.biz oldalon. 

A Párizstól délkeletre található Nemzeti Rendőrség Kutyakiképző Központjának (CNFUC) célja, hogy a „kissé feszült piacon” a kiképzett kutyák hiányát kezelje – mondta Fabrice Decmann, a központ igazgatóhelyettese. 

A CNFUC általában 160 kutyát fogad évente, de csak 120-at tart meg. A július 24. és szeptember 8. között zajló olimpiai és paralimpiai játékok miatt felgyorsítottuk a tempót” 

– tette hozzá Decmann. 

A nemzeti központban a rendőrök robbanóanyagok, kábítószerek, fegyverek és pénz felderítésére képeznek ki kutyákat. Franciaországban jelenleg „terrorfenyegetettségi” riasztás van érvényben, miután a 2010-es évek óta több dzsihadista támadás is történt. „Éberségünk maximális, teljes és abszolút” - jelentette ki hétfőn Gabriel Attal miniszterelnök. „Ez még inkább jelen lesz a játékok alatt, amikor mindenki Párizsban lesz” – mondta Decmann.

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­A­ ­d­­­ö­g­­ö­­­s­ ­­l­­­á­­n­­y­­­o­k­­ ­v­­­á­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
KötőDániell
2024. március 20. 17:25
Kutyás rendőrök sincsenek és háborút akár vívni?!
pesszimista
2024. március 19. 18:30
Ha már kutyákról van szó, Macron ahhoz a kutyához hasonlítható, aki a kerítés védelme mögött őrjöngve, vicsorogva támad, de ha elfogy előle a kerítés, akkor fülét farkát behúzva eloldalog.
pesszimista
2024. március 19. 18:08
Macront ez már nemigen érdekli, a népszerűségi mutatók sem mivel mandátuma lejártával nem választható újból.Ő inkább most az atomháború kirobbantására koncentrál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!