Ilyen pusztítást végeztek az Izraelre kilőtt iráni rakéták

2024. április 14. 07:11

Egy meg nem nevezett vezető tisztviselő azt nyilatkozta, hogy Izrael jelentős választ ad majd az iráni támadásra.

2024. április 14. 07:11
Israeli Riot to West Bank April 13

Nyitókép: Illusztráció. Forrás: Itai Ron / Middle East Images / Middle East Images via AFP

A légvédelem ellenrakétái elfogták az Izraelre kilőtt több tucat iráni ballisztikus rakétát – jelentette az izraeli 12-es televízió magas rangú izraeli tisztségviselőkre hivatkozva. 

Irán több tucat ballisztikus rakétát is indított Izrael ellen, melyek tizenkét perc alatt érnek el célpontjaikhoz, s ezek nyomán légiriadó volt az ország azon településein, melyek felé tartottak, de földet érésük előtt a légvédelem ellenrakétái elfogták a lövedékeket.

Az Umm al Fahem nevű arab faluban sérülést okozott egy lezuhanó rakétatöredék, és a Negev-sivatag egyik beduin falvában is súlyosan megsebesült egy tízéves kisfiú egy ilyen alkatrész miatt, de más kárról vagy sérülésről nem számoltak be.

Az Egyesült Államok hadserege ugyanakkor Izrael határain kívül elfogott több tucat kamikaze drónt és robotrepülőgépet, s Jordánia katonai repülőgépei is részt vettek a drónok elcsípésében.

Egy meg nem nevezett vezető tisztviselő azt nyilatkozta a 12-es televíziónak, hogy Izrael jelentős választ ad majd az iráni támadásra.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­l­á­­­n­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­á­­­r­­­n­­a­­k­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Atti bá
2024. április 14. 21:53
Én amondó vagyok, hogy Irán így vagy úgy már pár ezeréves és ez így is marad. Amit firkalással terrorral meg spekulációval csinálnak soha nem marad fenn sokáig. Remélem ez a történelmi jószokás nem változik meg.
alexandrosz-2
2024. április 14. 20:06
Az önvédelem természetesen csak a mocskos zsidóknak jár, így Szijjártó Péter ismét felmondta a kötelező filoszemita leckét, ami a terrorállam ellen irányuló légicsapásokat illeti. Tette mindezt vasárnap hajnalban, a zsidókért "megéri" korán kelni. Szijjártó úgy gondolja, hogy Iránnak nincs joga megvédeni magát, mert ha Izrael megtámad, te meg visszaütsz, az "a közel-keleti konfliktus eszkalációjának veszélyét hozza magával, mely súlyos fenyegetést jelent a globális biztonságra". Rohadjon meg minden zsidó, meg a csicskáik is!
MaBaker
2024. április 14. 19:51
"pusztítás" Amikor fél Gázát a kőkorszakba bombázzák vissza és tízezerszámra halnak a gyerekek, arról nem kegyeskedik a mocskos cionista MTI közleményt kiadni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!