Bírók, ügyészek bátorítják a gyilkosokat

2013. október 11. 19:56

A 18-19 éves kis akasztófavirágok több éve tapasztalják, hogy nyugodtan lehet lopni, rabolni, erőszakoskodni, hiszen nincs következmény, ők az élet császárai.

2013. október 11. 19:56
Tolvajkergetők
Jobbegyenes

„Nehogy azt higgyük, hogy mostanság azért olvashatjuk hetente akár többször is, hogy idős embereket fiatal bűnözők vernek agyon, mert ez valami új jelenség, amivel szemben letolt gatyával, értetlen arccal állnak a kriminológia szakértői. Azok a 18-19 éves kis akasztófavirágok, akik ezeket a bűncselekményeket elkövetik, nem ezzel kezdik a pályafutásukat. Mire idáig eljutnak, már öt-hat, talán még több éve tapasztalják, hogy nyugodtan lehet lopni, rabolni, erőszakoskodni, hiszen nincs következmény, ők az élet császárai. Beviszi a rendőr? Reggelre kint van. Megint beviszi? Akkor is. Harmincadszor is beviszi? És akkor mi van? Eljárás indul? Évekig tart, és a végén adnak valami ejnyebejnyét. Hát persze, hogy egyre bátrabban vállalnak egyre durvább cselekményeket. Bolti lopásból kerékpárlopás lesz, robogó, laptop, aztán rablás, szórakozásból verekedés, majd betörés, gyilkosság. A primitív bűnöző élvezi, ha a gyengébbet megalázhatja. Persze, hogy bemegy a faluszéli házba és agyonveri az egyedül élő idős nénit, hiszen ezzel csak imponál magának és környezetének!

S mindehhez éppen azok asszisztálnak, akik a társadalom védelmére esküdtek fel. Magas rangú rendőrök, ügyészek, bírók, s közben mind egymásra mutogatnak. A rendőr állítólag nem tehet semmit, mert az ügyész úgyis kiengedi. Az ügyész nem zárhatja be, mert a rendőr nem hozott elég bizonyítékot. A bíró enyhe büntetést ad, mert úgy gondolja, jóságos apukát kell játszania. És így tovább. Ja, de ha az épp aktuális kormány ellen tüntető állampolgárokat kell nyomorékra verni, akkor aztán nincs akadály...

Most éppen tele vele a sajtó, hogy megszökött két emberi testben élő dúvad, aki egész életében csak rabolt, gyilkolt. Az ároktői rablógyilkosok tudniillik. Hogyan volt ez lehetséges? Hát úgy, hogy Cserny János bíró lehetővé tette nekik. Az a Cserny János, aki bírói hivatása mellett politikai szervezetet alapított, s amely szervezet rendszeresen felszólal a bűnözők jogainak védelméért.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krisztoforo48
2013. október 12. 09:48
Hirtelen de sok Jobbikos lett itt:)))
vendetta
2013. október 12. 09:11
Az ilyen kis akasztófavirágokat, meg a többi gyilkost kellően hosszú időre el kell zárni, el kell különíteni a társadalom többi tagjától. Magyarországon legfeljebb 15-20 év jár emberölésért, minősített tényállás esetén (Pl előre megfontoltan, aljas szándékból, stb.) is csak 20-25 év. Reális mértékűre kéne emelni a büntetési tételt és emellett dolgoztatni a rabokat, hogy legalább a saját fogyasztásuk ellenértékét megtermeljék. Nem ám ingyen koszt-kvártély! Nem szoktam külföldi példákkal előhozakodni, de most nem tudom kihagyni. Amerikában gyilkosságért csak úgy szórják a 40-50 éveket, meg az életfogytiglant. És ott az életfogytiglan a szó valódi jelentését takarja: Addig a napig, amíg meg nem döglik.
szabadhajdu
2013. október 12. 06:17
Ez a Cserny nem valami 19-es ivadék? Akkor meg mi a faszt várunk tőle? Lapátra vele!
Stadionépítő Szent Orbán
2013. október 12. 02:48
A vidék magyarsága ellen elkövetett etnocídium! Erről semmi kétség nem lehet! A cigány etnikum az autochton magyar lakosság ellen bevetett demográfiai-biológiai taktikai fegyver, amelyet a magukat liberálisnak álcázó transznacionális politikai tényezők alkalmaznak az adott területen élő őshonos magyar, vagy rég honosult sváb, szlovák lakosság felszámolására, olyan módon, hogy ezzel megvalósítják az eredeti lakosság elleni etnocídiumot. A cigány etnikum olyan demográfiai fegyver, hogy ahol alkalmazzák, ott az eredeti tárgyi-anyagi és épített, valamint szellemi kultúra és természeti környezet elsorvad, az ökológiai egyensúly felborul, majd megsemmisül. A személyi és magán, valamint közösségi tulajdon fogalma kiüresedik. Eközben a háttérben meglapuló aljas politikai tényezők álnokul a "humanizmusra, toleranciára, emberi jogokra, a szegregáció mentességre" hivatkozhatnak. Ébresztő Magyarország!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!