Ügyvédmutyi

2015. június 16. 13:25

Alighanem az ügyvédlobby azon tagjai tették, akiknek nem akaródzik ország-világ elé tárniuk azokat a milliárdos bevételeiket, amelyek forrása - az esetek túlnyomó többségében – állami megbízatásokból csordogál.

2015. június 16. 13:25
Somfai Péter
Népszava

Most a KDNP éltes korú jogásza adta a tudtunkra, hogy ő bizony nem is hallott arról, hogy a parlament megszüntette az ügyvédi irodák pénzügyi beszámolóinak nyilvánosságát. Arról meg végképp sejtése sem volt, hogy ezt voltaképpen ő javasolta. (Ha már itt tartunk, tisztelettel megkérdezném az örökké bizottsági elnök ügyvédtől: nem is érdekli, milyen papírt nyomnak a kezébe, akik „nevében” előterjesztenek?) Írjuk mindezt – némi jóindulattal – a korral járó feledékenység számlájára.

De ha nem ő, és nem is a minisztérium csempészte be az elfogadott törvénymódosítások közé ezt az újabb »nyilvánosság barát« módosítást, akkor alighanem az ügyvédlobby azon tagjai tették, akiknek nem akaródzik ország-világ elé tárniuk azokat a milliárdos bevételeiket, amelyek forrása - az esetek túlnyomó többségében – állami megbízatásokból csordogál.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 01. 10:09
Jut eszembe a trafikmutyit kik is csinálták? Minden adatot kipereltek és egyetlen esetet sem tudtak felmutatni? Hazugságmutyi az működik posztkomcsiéknál, de az olajozott.
Fahrenheit 451
2015. november 12. 13:58
"Abban bizony nincs nevesítve, honnan jött a bevétele az irodának." majd lenne, ha nem ássák el az egészet. Iszonyatos közpénzeket fizetnek ki pl. az önkormányzatok és maga a kormány, csókos ügyvédeknek, akik aztán személyes ügyekben is ennek a közpénz bevételnek a fejében képviselik, tanácsokkal látják el őket, mint pl. Futó Barna.. most ez lehetett a jó tanács, hogy KISZ-fiúk.. egyszerűen felejtsük el ezt a témát, mielőtt kidagadna a fazékból...
Mich
2015. július 01. 10:59
A Népszava betanított hazudozója ész nélkül védi Gyurcsány/Altus EB-milliárdjait...
jebuzita
2015. július 01. 10:59
Baromság a cikk. Csak az ügyvédeken, meg a kormánypártokon akar ütni ez az agresszív susztresegéd Sámfai! A közzététel a mérlegről, beszámolóról szól(t). Abban bizony nincs nevesítve, honnan jött a bevétele az irodának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!