Betekintés a Rogán-minisztérium titkolt irataiba

2015. november 18. 16:48

Egy hete várja a közvélemény, hogy kiderüljön, kiktől kér milliós tanácsokat a Rogán Antalnak létrehozott propagandaminisztérium. A szerződéseket november 18-án csütörtökön fogom megtekinteni.

2015. november 18. 16:48
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
MSZP.hu

„Egy hete várja a közvélemény, hogy kiderüljön, kiktől kér milliós tanácsokat a Rogán Antalnak létrehozott propagandaminisztérium, azaz a Miniszterelnöki Kabinetiroda, illetve az alá tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Rogán Antal a múlt héten előbb megtagadta a választ az általam feltett írásbeli kérdésre, mondván, hogy nem tudta értelmezni azt, majd néhány órával később mégis képes volt értelmezni a kérdést és a sajtón keresztül, közleményben adott részleges és általános választ, egyúttal jogi és nem jogi természetű következményekkel fenyegetett arra az esetre, ha nyilvánosságra hozom a szerződésekben foglaltakat. Levelében ugyanakkor a miniszter felajánlotta, hogy betekintési lehetőséget ad a közpénzből fizetett politikai tanácsadói szerződésekbe.

A miniszteri felajánlással élve, a szerződéseket november 18-án csütörtökön 13 órakor, a Miniszterelnöki Kabinetiroda hivatalának (Kossuth tér 2-4.) I. emelet 46-os számú szobájában (a közigazgatási államtitkár titkárságán) fogom megtekinteni.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. november 19. 08:45
A FIDESZ MAFFIA 'munkában': http://alfahir.hu/az_allamilag_tamogatott_foldrablas_melle_kormanyzati_hazugsag_is_jar CSAK A FIDESZ(DSZ) HAZAÁRULÓ MAFFIA!
tevevanegypupu
2015. november 19. 07:47
Inkább arról beszélgessünk, hogy miután Zuschlág ült maga helyett is, aztán meg olyan nagyot bukott a szocialisták vezetőjeként, maga tulajdonképpen mit csinál az én pénzemből is a Parlamentben?
Berecskereki
2015. november 19. 06:26
Temetni jöttem nem dicsérni "Olvasom a közvélemény-kutatási adatokat, 10 százalék alá ment az MSZP, lassan az MSZP parlamentbe jutása is kérdésessé vált – fogalmazott (Kovács László)a szocialista politikus." http://magyaridok.hu/belfold/kovacs-laszlo-kieshet-parlamentbol-az-mszp-160078/
gudmen
2015. november 19. 00:01
21. éve ez a két tetü brigád osztja az észt..lopnak el mindent, fosztanak ki mindenkit..fidesz-maszop...mikor huztok már el a 3.14csába?? korrupcioellenes ügyészség segiccsééé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!