Kérdés Ungár Klárához: lemelegezés után zsidózni is lehet?

2015. november 05. 13:06

Holott elegendő lett volna annyit kérdezni Ungár Klárától: drága hölgyem, hogy jön maga ahhoz, hogy világgá kürtölje bárki nemi orientációját?

2015. november 05. 13:06
Szőnyi Szilárd
Válasz.hu
„Holott elegendő lett volna annyit kérdezni Ungár Klárától: drága hölgyem, hogy jön maga ahhoz, hogy világgá kürtölje bárki nemi orientációját? Milyen alapon tetszik pletykálkodni egy másik ember hálószobatitkairól, amikor a törvények fokozottan védik a személyiségünket olyan mélyen érintő, érzékeny adatainkat, mint a faji eredet, az etnikai hovatartozás, a politikai vélemény, a hitbeli meggyőződés, az egészségi állapot, valamint a szexuális élet? Gondoljon bármit a politikai tevékenységéről vagy a stílusáról, hogy van képe óne zsineg lemelegezni egy családban élő, kisgyermeket nevelő apát, amikor az információs önrendelkezési jog értelmében minden polgár kizárólag maga dönthet személyes adatainak sorsáról? (Sajnos Kocsis Máté utóbb alkalmat adott rá, hogy a stílusáról gondoljunk ezt-azt.  A »nem vagyok buzeráns« felkiáltással ugyanis sajnos az Ungár kiszólásához méltó választ adott a vádra.)

Az pedig nem válasz, hogy mivel Kocsis Máté tagadja a homoszexualitást, nem is történt érdeksérelem. A bűn így is elkövettetett, hiszen Ungár nyilván abban a tudatban/hiszemben hozakodott elő politikustársának magánéletével, hogy az rászolgált a coming outoltatásra. A szándék tehát megvolt, és ez a perdöntő, még akkor is, ha – jogi nyelven szólva – a cselekmény megvalósítására tett kísérletet alkalmatlan tárgyon, pontosabban személyen követték el.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2015. november 06. 12:05
Az allampolgarsagot is titkosan kezelik. Senkirol sem lehet kimondani,hogy kettos allampolgarkent mas orszagok erdekeit kepviseli,peldaul orszaggyulesi kepviselokent. Koming outolhatna par fajtajelleges orca.
Zokni
2015. november 06. 09:59
"Kérdés Ungár Klárához: lemelegezés után zsidózni is lehet?" - kérdi. Kedves Szerző! Ahogy a hölgy tette, úgy természetesen lehet, és CSAK ÚGY van értelme. Tehát, ha egy felelős valaki egy olyan vidéken, ahol a zsidókat üldözik, azt találja mondani, hogy a zsidók itt "biztonságban vannak, megkapják az őket megillető tiszteletet", akkor nyugodtan megkérdezhető az illető fegyvertársától, jó kollégájától és őszinte hívétől - aki történetesen zsidó származású -, hogy mondja már, mit szól ehhez? Tehát ÍGY, igen. Örülök, hogy segíthettem.
duzur
2015. november 05. 21:28
Ezek többoldalú érzékeny kérdések Egyrészt akire azt mondják, hogy homoszexuális, az személyszerint csak öt érinti. Akire azt mondják, hogy zsidó, annak ez az egész családját érinti... Az a tény, hogy sokan titkolják identitásuk egy részét, nem az ö hibájuk, hanem azé a társadalomé, amelyik igy vagy ugy diszkriminálja öket. Különben miért is titkolóznának? Az senkinek sem kellemes. Ugyanakkor, ha pont a neves, értékes elemei a társadalomnak nem vállalják be mivoltukat, az megnehezíti a többiek helyzetét. Itt egyfajta szolidaritásról van szó. Ezzel együtt, nem helyes senkit se kínos helyzetbe hozni. Nehéz ügy.
Kündü
2015. november 05. 19:19
Az a GÁZZ, hogy Szelényi csaj, totál zsizzsant küllemmel, védi a zarabokat, hadd jöjjenek, miközben NEMZETÁLLAMA, Izrael gyilkolja őket.... Ex-Fideszes zsidó extrémliberálisok konfúz eszméit hagyjuk ki a médiából.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!