Életfogytig

2016. január 13. 15:41

A magyarok érzelmeit csak igen kevéssé mozgatta meg, hogy honfitársaink százezreit hónapokon keresztül vérgőzös terroristák tartják félelemben.

2016. január 13. 15:41
A szerk.
Népszabadság

Hat embert megöltek, többeket megsebesítettek – közöttük gyerekeket is. Lesből támadtak, válogatás nélkül gyilkoltak. Nem ismertek irgalmat.

Jó lenne azt hinni, hogy börtönbe zárásukkal a rasszista indulatok is eltűnnek az országból, de ilyen butaság senkinek nem jut eszébe. Még abban sem lehetünk tökéletesen biztosak, hogy a hatóságoknak egyáltalán sikerült-e mindenkit kézre keríteniük azok közül, akik közreműködtek a halálos akciókban.

Ahhoz, hogy a mostani ítélet legalább a katarzisra halványan emlékeztető kollektív élményt nyújthasson, előzőleg elementáris felháborodásra lett volna szükség. Ennek semmi jelét nem érzékeltük. A magyarok érzelmeit csak igen kevéssé mozgatta meg, hogy honfitársaink százezreit hónapokon keresztül vérgőzös terroristák tartják félelemben.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
berzsian56
2016. január 14. 08:13
A cigányok által elkövetett erőszakos bűncselekmények száma több,mint hússzorosa az ellenük elkövetett cselekményeknek. Egy kis öregezésért két évet lehet kapni, de ha magyar az elkövető ,akkor életfogytiglan.
császár
2016. január 14. 07:51
A "szolgálat" nem likvidálta a bérgyilkosait. Ez hiba volt. Így manipulálni viszont csak az ötvenes években lehetett, Akkor sem hitte el senki, csak nem volt ajánlatos kommentálni a reggeli sajtó-félórában. Istenem, mekkora barmok írják az újságot!!
Sörgyári megálló
2016. január 14. 07:08
A katarzis megvolt, hogy ne lett volna meg. Úgy hívják, 2010-es választások.
Mich
2016. január 13. 23:21
Tehát az MSZP-kormányzás dicső napjaira emlékszel, NOL-csicska... és a posztkommunista titkosszolgálat szerepét sem felejted ki...? És ezeknek a háttér-embereknek is életfogytiglant szeretnél adni...? Nagyszerű...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!