S. Lajos, belbiztonsági rizikó

2016. január 05. 07:11

Ez az oszlopháborús történet nemcsak Simicskát és az üzletét fenyegeti, sőt, aki kicsit is ismeri a NER-t, pontosan tudja: ez hadüzenet. Mindannyiunknak, miheztartásunk végett.

2016. január 05. 07:11
Seres László
Seres László
hvg.hu

Budapest, IX. kerület, Soroksári út: íme, az oszlop, hol nemzet süllyed el (szégyenében). Jön a Fővárosi Önkormányzat teherautója, vele a melósok, és egyszeriben hirdetőoszlop lóg a levegőben, valakinek épp felemelik és elszállítják a magántulajdonát, és ha minden jól megy - márpedig higgyük el: minden jól fog menni - akkor az illető mind a 761 darab, 600 milliós összértékű oszlopa lógni fog. Amíg szakszerűen be nem helyezik a teherautóba, irány a történelem süllyesztője.

Ne tévesszen meg senkit, hogy az illetőt történetesen Simicska Lajosnak hívják, aki úgy összeveszett a rendszer működtetőjével, hogy tavaly az elképzelhető legnagyobb nyilvánosság előtt legecizte, leügynöközte, majd elment szánkózni. Ez az oszlopháborús történet nemcsak őt és az üzletét fenyegeti, sőt, aki kicsit is ismeri a NER-t, pontosan tudja: ez hadüzenet. Mindannyiunknak, miheztartásunk végett.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. január 05. 12:06
aki kicsit is ismeri a NER-t, pontosan tudja: ez hadüzenet." nocsak, ezt miből gondolja?
Tintamin
2016. január 05. 09:55
A fideszes, központi oligarcha-határozó szerint most Lajos a barátunk vagy már nem? Fideszesek, adjatok tanácsot, melyik tolvajt kell szeretni ma?
GV0917
2016. január 05. 09:54
Seres fiam, te egy megvakított kopasz Sámson vagy. Na akkora erőd nincs,hogy egy szamár állkapcsával több száz filiszteus koponyáját szétverjed, mert te a PENNÁDDAL harcolsz.Miután megkörnyékezett a szép Delila- a hasonnevű Ámerikába szédelgett egykori hazánkfia, akinek passziója, hogy országokat - mint kis fecskefészket (J.A. szerint) veri le reggelire. Meg felbújt-és tovább bujtogat ilyen-olyan alapítvánnyal, támogatással és jobban fertőz az ebolánál.... Te bedőltél neki. De ő is csalódott.Miután a Pénz-Delila megközelített, hogy levágja az írói vénádat rejtő erődet, amit szerintük a hajadban őriztél, rájött , hogy az egy sötét pej csikó szőréből készült PARÓKA és szart sem ér.. Így kárpótlásként beraktak a Hvg-hez hazudni.
alex44
2016. január 05. 09:17
Jaj Seres bazdmeg, ha annyira aggódsz azokért a kurva oszlopokért szolidaritásból láncold oda magad az egyikhez a lajos iránti lojalitásod jeleként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!