A Kúriát azért még megkérdezzük erről

2016. június 16. 14:38

Az indoklásban kimondták, hogy Ungár ugyan valótlanságot állított rólam, de ez nem sértő, ezért a keresetünket elutasították.

2016. június 16. 14:38
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„A másodfokú bíróság Ungár Klára buzizós ügyében ma hozott döntést. Az indoklásban kimondták, hogy Ungár ugyan valótlanságot állított rólam, de ez nem sértő, ezért a keresetünket elutasították. A Kúriát azért még megkérdezzük erről. Ettől kezdve ugyanis minden heteroszexuálist le lehet buzizni, a homoszexuálisokat meg gondolom továbbra sem. Érdekes logika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 17. 08:25
bbjnick Addig van szabad szólás- és véleményszabadság, amíg azt mantrázod, amit a galiciai polkorrektek hada előír. Ha kimondod az Igazat, akkor azonnal diszkriminálsz sőt náci és holo tagadó vagy!
Szaniszló politikai tisztogatás
2016. június 17. 08:22
alkar70 Ha lenne ilyen törvény, hogy hazudni nem szabad, akkor orbán már 20 éve a szegedi Csillagban raboskodna! Szökőévente ha 1X mond igazat a sohasem hazudó!
Tintamin
2016. június 17. 07:11
Imadom, amikor egy idiota ugral, hogy o nem is idita. Ideje lenne mar a comingoutnak, Matekam!
Mich
2016. június 17. 00:36
"Ettől kezdve ugyanis minden heteroszexuálist le lehet buzizni, a homoszexuálisokat meg gondolom továbbra sem." ...a buzik buzizhatnak, a tolvajok tolvajozhatnak, a gazemberek gazemberezhetnek... Libsibolsiknál ez már így van...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!