Szánalmas

2017. május 25. 18:39

A kormány a McDaniel egyetemmel tárgyalt, miközben a CEU-val nem dolga tárgyalni. Beszéljenek nyíltan: akarják a megoldást, vagy nem?

2017. május 25. 18:39
Szél Bernadett
Facebook

„Most mondta Lázár János, hogy míg a CEU körül »megy a habverés«(?!), lám, az Egyesült Államokban működő »McDaniel egyetem vezetése tárgyalt a magyar kormánnyal, és mind a vezetők, mind az egyetem székhelye szerint illetékes Maryland állam kész a kormánnyal megállapodást kötni.« Aha, tehát a kormány a McDaniel egyetemmel tárgyalt, miközben a CEU-val – azt mondta – nem dolga tárgyalni, és a McDaniel egyetem esetén semmi problémája nem volt azzal, hogy egy tagállammal, és nem a szövetségi kormánnyal kössön megállapodást. Talán Lázár János nem hallott róla, de tegnap Budai Gyula Hajdúdorogról üzent a szintén ajánlkozó New York állam kormányzójának, hogy velük továbbra se akar a kormány tárgyalni. Szánalmas. Beszéljenek nyíltan: akarják a megoldást, vagy nem. Játsszon nyílt lapokkal a kormány, elég volt a hazugságokból!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekes
2017. május 27. 10:02
Lassan mondom : NEM KELL CEU!
nyugalom
2017. május 26. 17:03
Ennek a szanalmas nonek nincs mas dolga, csak ostobasagokat firkalni? Tajekozatlan es ostoba demagog!
zolizolizoltan
2017. május 26. 12:45
Berni tényleg hazudik, minimum csúsztat. A minap jelentette ki Lázár, hogy a magyar kormány semmi akadályát nem látja, hogy New York állam kormányzójával tárgyaljon. Hova süllyedt le ez a nő? Most értettem meg Schiffert, amikor elhagyta ezt a hazudozó társaságot. Schifferrel eltávozott az LMP-ből az erkölcs utolsó maradéka is. Nem jó a Zöld pártokban a társelnöki vezetés, ráadásul az egyik társelnöknek hölgynek kell lennie. Íme a bizonyíték, Berni szétveri azt, amit Schiffer felépített.
Kanóc
2017. május 26. 11:19
Durván hazudik Dettike, ennyit ér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!