Soros egyeteme és ügynökszervezetei sem vonhatják ki magukat a törvények alól!

2017. augusztus 16. 19:45

Ezeket a törvényeket nem vonjuk vissza! Bármennyire is vágyik erre Soros György!

2017. augusztus 16. 19:45
Németh Szilárd
Facebook

„Magyarország hétfőn megküldte válaszleveleit az Európai Bizottságnak az átláthatósági és a felsőoktatási törvények miatt indított kötelezettségszegési eljárásokban, és ezekben bemutattuk, hogy az EB által erőltetetten kifogásolt korlátozások szükségesek, arányosak. A magyar törvények nemzeti hatáskörbe tartoznak, az EU-ban nem egyedülállóak és nem ellentétesek az európai jogharmonizációval.Ezért ezeket a törvényeket nem vonjuk vissza! Bármennyire is vágyik erre Soros György! Ugyanis Soros egyeteme és ügynökszervezetei sem vonhatják ki magukat Magyarországon a magyar törvények alól, ők sem lehetnek törvények felettiek!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VESZ ÉSZ
2017. augusztus 17. 18:57
Senki nem vonhatja ki magát a törvények alól: CSAK A FIDESZ!!!
realista
2017. augusztus 17. 15:30
Anno Sztálin, Rákosi rámutatott a nép ellenségeire - "kulákok", értelmiség stb. - aztán ez ment a rádióban újságokban, transzparenseken, a félrevezetett tömegek lelkes asszisztálása mellett. Nem ismerős Fidesz-birkák?
Mindjárt
2017. augusztus 17. 12:45
A fidesz csürhe nyalt már Sorosnek és szépen csendesen mingt nalni fog Sorosnek. Plakátok már eltüntek :)
küllő
2017. augusztus 17. 10:56
Tolja már be valaki a napról ezt a szerencsétlent !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!