Újabb fideszes hazugság bukott meg bíróságon

2018. március 26. 08:24

A Jobbik által a komránypárti propagandagyárak elleni sajtóperek száma hiába haladta meg már a százat is, ez nem tántoríthatja el a hazugságok terjesztőit.

2018. március 26. 08:24
Jobbik
MTI-OS

„A Jobbik által a komránypárti propagandagyárak elleni sajtóperek száma hiába haladta meg már a százat is, ez nem tántoríthatja el a hazugságok terjesztőit attól, hogy tovább hazudozzanak a komrányváltó erőről.

Pénteken a Ripost nevű szennyoldalnak kellett volna bizonyítania a Fidesz napjainkban terjesztett egyik legnagyobb hazugságát, mely szerint Vona Gábor le akarja bontani a déli határra emelt kerítést. Természetesen miután ennek semmi alapja nincsen, a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítéletében kötelezte emiatt helyreigazításra a szervilitásból folyamatosan jelesre vizsgázó Ómolnár Miklós lopott közpénzekből rágalmazó viccportálját. A Jobbikról most már bírósági ítélet mondja ki, hogy esze ágában sincs lebontani a határzárat, ellenben a Fidesz-KDNP-vel, akik évek óta ezrével telepítik be a migránsokat hazánkba.”

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bicska Maxi
2018. március 26. 09:14
a jobbik csak juhász "füves" petivel versenyez, hogy melyikük tud több sajtópert indítani
syphax
2018. március 26. 09:12
Ne, bukott meg SEMMILYEN ú.n. "Fideszes hazugság" sehol, egyszerűen azért, mert ilyen NEM VOLT, NINCS és NEM IS LESZ. Ugyanis, ha valaki valamit MÁSKÉPP TUD és ISMER--esetleg úgy, ahogyan az nem felel meg egészen a valóságnak-- AZ NEM HAZUGSÁG! És általában is fennáll: NEM FÖLTÉTLENŰL "HAZUDIK" AZ AKI NEM MOND IGAZAT, VAGY NEM "AZT" TIDJA IGAZNAK, AMIT A MÁSIK ANNAK VÉL! A primitiv, műveletlen és bunkó emberek--akik az esetek nagy részében ráadásul rosszindulatúak is-- a fentieket nem tudják, de ami ettől rosszabb, nem is akarják tudni. UGYANIS! Nem föltétlenűl "hazugság" az, ami nem "úgy igaz", ahogyan a rosszindulatú ember gondolni akarja. Akkor SEM(!), ha azt bíróság által mondatják ki. Persze hiába mondom--tudom....A tökfejek menthetetlenűl tökfejek, ha ráadásul még rosszindulatúak is....ez törvényszerű.
rajgy
2018. március 26. 09:11
1) Illendő lenne a Jobbiknak végre szembenézni azzal az állítólagos gáncsolás miatti kirúgással. 2) Ahogy a DK-nak is a hamis vád (Btk §265) miatti feljelentéssel. 3) A kormánynak pedig hogy saját állampolgára ellen fordult a jogszolgáltatásával! Magyar operatőrnő koncepciós pere: A lány a tumultusban: https://youtu.be/qM80JrXgsuA A szír apa bukfence: https://youtu.be/zHtLUe_rCtM?t=2m49s (Hazai pártok a magyar nép jóhíre ELLEN!)
cutcopy
2018. március 26. 09:05
"A Jobbikról most már bírósági ítélet mondja ki, hogy esze ágában sincs lebontani a határzárat, ellenben a Fidesz-KDNP-vel" Akik építették..? Jól van balfékek ezen a közleményen még egy picit dolgozni kéne, mert így viccpárti, amúgy meg mióta a bíróság dönti el hogy ki mit tesz majd a választások után..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!