Soros 30 milliárdos árcédulája

2018. május 30. 21:39

Ne legyenek kétségeink! A „nyílt társadalom” híveként Soros minden javaslata a nemzetállamok gyengítését és a föderális struktúrák erősítését célozza.

2018. május 30. 21:39
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„A spekuláns újabb világmegváltó cikkel jelentkezett, amelyben egy ugyanolyan veszélyes tervet – a bevett fogalommal élve »Soros-tervet« – vázol fel, mint előző  írásában. 2015 szeptemberében, az újkori népvándorlás eddigi csúcspontján a brit és az olasz valutát 1992-ben bedöntő »filantróp« hat pontos tervében azt javasolta, hogy az EU belátható ideig fogadjon be évi egymillió migránst és ezt a terhet egyenletesen ossza szét (a tagországok között).

A júniusi uniós csúcson Berlin és Brüsszel sokadik nekifutásra pont egy ilyen »önkéntes« befogadási tervet akar keresztülboxolni, amely azért »vészhelyzet« esetén akár évi tízezer migráns kötelező Magyarországra telepítését is lehetővé tenné. Ilyen vészhelyzet bármikor beállhat, ha Erdoğan Törökországa felmondja a Merkel-Davutoğlu migránsegyezményt, vagy ha Angela Merkel Németországa újfent »Minden szírt befogad!«.

2016 júniusában Soros az Európai Parlamentben pontosította elképzeléseit. Akkor azt szorgalmazta, hogy az EU a migráció kezelésére AAA-adósként vegyen fel évi 30 milliárd euró hitelt, amiből a migránsok integrációjára az első két évben 15-15 ezer eurót költhetnének.

Soros új cikkében már tagadja, hogy ilyet javasolt volna, ám 2015-ös tervének első pontja pont a betelepítést sürgeti, és csak a későbbi pontok szólnak a külső határok védelméről és a válságövezetekbe irányuló segélyekről.

Ne legyenek kétségeink! A »nyílt társadalom« híveként Soros minden javaslata a nemzetállamok gyengítését és a föderális struktúrák erősítését célozza. Mennyivel könnyebb lenne ugyanis a dolga, ha nem 28 tagország kormányának, hanem például egy Európai Egyesült Államok brüsszeli kormányát vezető puszipajtásának, vagy az alapítványai által partnernek “megnyert” 226 EP-képviselőnek  kéne világmegváltó ötleteiről dönteni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lami
2018. május 31. 11:10
Valaki mondja már el.hogy miért kell nekünk feketéket arabokat befogadni.mi már annyi nációt befogadtunk.Oda is lett az ország területe.szerbek. románok.cigányok.zsidók jöttek.
péterx
2018. május 31. 07:04
Avagy : Soros-ördög is angyalt játszik...
pollip
2018. május 31. 05:34
A legújabb soros tervben hatalmas ellentmondás a következő: Nem kötelező a tagállamoknak a befogadás A migráns abba az országba telepedhetne le, amelyikben akar!!!!
twist
2018. május 31. 05:19
Soros a Kalergi tervet hajtja végre,, ezen dolgozik évtizedek óta. Nézzetek utána, mi is az a Kalergi terv és minden egyértelmű lesz....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!