A magyarokat genetikai alapon hülyéző entellektüelről

2021. május 10. 06:52

Az emberek nem várnak addig, amíg nulla lesz a veszély, mert más helyzetekben sem várnak addig.

2021. május 10. 06:52
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A nyitás/zárás-dichotómiába beleőrült úgynevezett szakértők, akik képtelenek vagytok, mondjuk, azt megnézni, hogy tavaly azonos időszakban nyitás mellett miként alakult a járvány. Az összefüggéséből kiragadott adatokra ráfixálódott értelmiségiek – köztük a legócskább rasszista módon a magyarokat genetikai alapon hülyéző kényes entellektüel – akik nem tudjátok felfogni, hogy az emberek más szempontokat is mérlegelnek, és nem várnak addig, amíg nulla lesz a veszély, mert más helyzetekben sem várnak addig.

Politikai propagandisták, akik belegondolni sem vagytok hajlandóak abba, hogy az ellenfél esetleg nem síkhülye, és nem akar direkt megbukni. Szóval az lenne a kérésem hozzátok, hogy semmiről, de tényleg semmiről ne nyilatkozzatok addig semmit, amíg a magabiztos halálos próféciáitokhoz nem fűztök némi magyarázatot.”

Kép forrása: Hont András Facbook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2021. május 10. 17:24
Kellene már készíteni egy dokumnetumfilmet, mondjuk 2020. márciustól arról, hogy mindig miket mondott az ellenzék a zárásról nyitásról, és így egymás mögé tenni a nyilatkozatokat...
zara
2021. május 10. 14:46
a nagy 'szakértők' bele vannak bolondulva a bemagolt elméletekbe és nem veszik tudomásul a valós életet meg az azóta elkészült rengeteg tanulmányt...a tanultság intelligencia nélkül káros ...csak beképzelt hülyék...
Autoriter
2021. május 10. 11:36
Hontot még nem tiltotta le a faszbúk?? :-)))))
szóda
2021. május 10. 11:36
Nem hittem volna, de Hontot egyre jobban kedvelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!