Kommenthegy

2021. augusztus 08. 08:13

Ajánlom a Nagy Videómegosztó kommentáradatát, amely a Tucker Carlsonnal folytatott beszélgetés alá dőlt.

2021. augusztus 08. 08:13
null
Mészáros József
Vasarnap.hu

„Miniszterelnök Úr!

Úgy tudom, nem szoktál kommenteket olvasni, megértem. Most azonban ajánlom figyelmedbe a Nagy Videómegosztó kommentáradatát, amely a Tucker Carlsonnal folytatott beszélgetésed alá dőlt. Kevés köztük a honi hozzászóló, annál több az amerikai, ausztrál, brit és német.

A Fox News Tonight című műsora, illetve Tucker Carlson a legnézettebb politikai elemző (műsor) az USA-ban. Ezt épp egy hungarofíliával és jobboldali elhajlással a legkevésbé sem vádolható hazai internetes oldalon olvastam. Igaz, mindjárt ki is oktatták Carlsont, miket kellett volna kérdeznie és hogyan. Remélem, az amerikai sztárriporter megfogadja ezeket a szakmai tanácsokat, különben jobban teszi, ha hanyatt dől egy pecsenyevillába.

Carlson felvezetőjében elmondta Magyarországról mindazt, ami az átlagamerikai számára fontos lehet: Közép-Európában van, kicsi, nincs atomfegyvere és haditengerészete, a GDP-je meg kisebb, mint New Yorké. Ennek ellenére miniszterelnöke rendszeresen megugorja Joe Biden ingerküszöbét, és nagykalapáccsal töri a borsot az EU liberálisainak orra alá.

Na, mindegy, nézzük a kommenteket!

Néhány óra alatt 7300 hozzászólás érkezett, melynek 99,99 százaléka külhoni és irigykedő. Aszongya:

»Kár, hogy nem ő a miniszterelnökünk/elnökünk – százával írták az USA-ból, Ausztráliából és az Egyesült Királyságból.

Jobban és intelligensebben beszél angolul, mint Biden – ezernyi bejegyzés, az USA-ból.

Eddig csak olvastam róla, most hallottam először, ideje volt! – írták a németek.

A mi médiánk egy égő szemétdomb – szintén német bejegyzés.

A legjobb európai vezető, jó, hogy megkérdezted ezt a fickót, Tucker! – amerikaiaktól.«

A hozzászólók a sárga földig leszedik a keresztvizet Bidenről és az unió regnáló főnökségéről – példaként szembeállítva velük Orbánt. Sőt, nem kevés amerikai kommentelő hálálkodik Istennek Orbánért…

Nos, mindebből alapos következtetések vonhatók le. Az első mindjárt az, hogy a Fox Newst megvette Orbán veje. A második: a Nagy Videómegosztó is Fidesz-közeli cég lett. A harmadik: ezernyi amerikai szlenggel, sillabusszal felfegyverzett troll bérdicsérte a magyar miniszterelnököt. A negyedik: Habony Árpád. Az ötödik: Tucker Carlson megharagudott valamiért Dobrev Klárára. A hatodik: Fletó ma későn ment fel a netre. A hetedik: Hova tűnt Damon Hill?

A Fox News riportjában rákérdeztek az antimigrációs viselkedésre, az anti-EU-s viselkedésre, meg a Biden-féle gazemberezésre is. A riportot és a kommenteket megnézhetik itt, a leiratot meg elolvashatják emitt. Jó szórakozást mindenkinek! Az előválasztóknak is.

Mészáros József”

Fotó: Orbán Viktor, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2021. augusztus 08. 21:06
Akinek először olvasom a kommentjét, és 50 alatt van azt kilövöm a galaXisba :-)
nemecsekerno_007
2021. augusztus 08. 12:10
Elég abszurd, hogy mi mutatunk példát a meghülyült nyugatnak, pedig kurvára nem azokkal a nettó faszságokkal kéne foglalkoznunk amit 0-24-ben az arcunkba tolnak. Remélem ezzel a FOX News-os akcióval kicsit alább hagy a ballibek nyomulása.
Performan
2021. augusztus 08. 10:33
:-D Remek cikk. Így kell ezt, ki kell röhögni a sok cselédet, akik pontosan tudják, hogy Orbánnak és a magyaroknak igazuk van, de nem mondhatják el és nem írhatják le. Mert ők liberálisok :-))
Tucker Carlson on COVID - 1984
2021. augusztus 08. 09:48
„Miniszterelnök Úr! Úgy tudom, nem szoktál kommenteket olvasni, megértem. Most azonban ajánlom figyelmedbe a Tucker Carlsont a Mandiner elfelejtette megkérdezni a járványkezelésről. Véletlenül, persze. As "Tucker Carlson Tonight" host Tucker Carlson noted, Dr. Robert Malone is "the single most qualified" expert on mRNA vaccines, but that the Big Tech companies are asserting themselves as more informed than him on the topic. https://www.google.com/amp/s/www.foxnews.com/media/tucker-carlson-mrna-vaccine-inventor.amp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!