Cseh Katalin korrupciógyanús ügye során a képviselő asszony nem ajánlotta fel lemondását

2021. december 08. 08:31

Ahogy Karácsony Gergely is inkább az állandó hazudozást választja.

2021. december 08. 08:31
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az a szerencse, hogy a liberálisok mindig azt a szemüveget teszik fel, ami éppen jól esik. Polt Péter kérte Völner Pál mentelmi jogának felfüggesztését, miután az államtitkár vesztegetés gyanújába keveredett. Ez természetesen nem ingatja meg azt a balos álhírt, miszerint Polt nem végzi a dolgát.

Az ügy másik aspektusa, hogy bár Völner tagadja bűnösségét, mégis lemond és tiszta vizsgálatban bizonyítaná igazát, addig az ellenzéki politikusok gyakorlatilag a lámpavason látnák legszívesebben. Magyarország egy szebb hely lenne, ha az ellenzéki politikusokban is lenne ennyi tartás és korrektség. 

Cseh Katalin korrupciógyanús ügye során a képviselő asszony nem ajánlotta fel lemondását, ahogy Karácsony Gergely is inkább az állandó hazudozást választja. Természetesen Márki-Zay Péter, Szabó Tímea és az összes balos nagyokos is hallgatni szokott, mint a sír. Ilyen ez a liberális kettősmérce és már ilyen is marad...”

Fotó: Cseh Katalin, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. december 09. 06:55
Tamás a köcsög, nem hallott még Farkas Flóriról.
szarcsi1
2021. december 08. 12:53
Czeglédi Csaba nem csak az országot károsította meg, több száz McDonald'sban dolgozó diákmunkás nem kapta meg a fizetését. https://index.hu/gazdasag/2016/01/14/meki/ A tolvajmaffiózó ma közpénzből DK-s "tanácsadó". Hozzá képest Völner maga az ártatlanság.
koronaszepe
2021. december 08. 12:31
Egyébként konkrétan sem igaz, hogy a fideszes lemond. Pl. Simonka mentelmi jogát felfüggesztették - még 2018-ban, ügyészségi kérésre, valami 850 000 000 forintos költségvetési csalással vádolják, az ügyész nyolc és fél év börtönt kér rá -, de Simonka képviselő a mai napig, nem mondott le, biztosítja a kétharmadot a Fidesznek.
szarcsi1
2021. december 08. 12:04
Bezzeg Karácsony és a városházalopó gengsztermaffia nem mond le. Mennyivel tisztességesebb Völner és a Fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!